V neděli 4. dubna uplynulo rovných osmdesát let od narození Antonína Lázny, který drtivou většinu svého fotbalového života strávil v Plumlově, kde kromě své hráčské kariéry i trenéřiny působil také jako předseda klubu.

Kratší část své trenérské kariéry strávil i ve Vícově. Poslední roky už na klubové scéně nepůsobí, nicméně stále patří k nejvěrnějším fanouškům plumlovské kopané a nenechá si ujít jediný duel „svého“ klubu. „Tondovi jsme byli k jeho životnímu jubileu už osobně poblahopřát ve čtvrtek. I touto cestou bychom mu chtěli ještě jednou pogratulovat a poblahopřát všechno nejlepší a také mu poděkovat za veškerou práci, kterou pro plumlovský klub odvedl. Pan Lázna se řadí mezi největší legendy nejen plumlovského fotbalu, ale celého okresu, kde pracuje řadu let pro fotbalový svaz,“ prozradil sekretář plumlovského klubu František Kocourek. 

Mimo svou dlouholetou práci v klubech se věnuje také funkcionářským povinnostem v Okresním fotbalovém svazu Prostějov, kde dodnes pracuje jako člen disciplinární komise. „Za okresní fotbalový svaz přejeme Antonínu Láznovi všechno nejlepší k tomuto životnímu jubileu, především pevné zdraví, hodně štěstí a ať se i nadále baví fotbalem stejně jako celý život. Také mu patří velké poděkování za jeho dlouholetý přínos pro okresní fotbal i jeho pracovitost,“ poblahopřál za OFS Prostějov jeho sekretář Petr Antoníček.

S gratulací se připojuje i sportovní redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.