V ruce držíte nejspeciálnější přílohu ze všech speciálních. Ta silvestrovská je vždy součástí posledního vydání nejčtenějšího periodika v regionu už od samého založení redakce. V každém případě jde o výtvor, na kterém se podílejí všichni redaktoři s cílem alespoň jednou v roce se „vyřádit“ a udělat si srandu ze všeho a ze všech. Vybíráme si ta nejneuvěřitelnější témata, která se v našich hlavách urodí a která jsou nejzaručenější z těch zaručených. Zde je ale nutné upozornit, že vše je naprosto smyšlené a slouží jen pro zasmání a celkové rozveselení při loučení se starým rokem.

Silvestrovská příloha PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v režii slavné a nevyzpytatelné Agentury Hóser je k dispozici pouze těm, kteří mají smysl pro humor a kteří pochopí, že na základě předložených reportáží, rozhovorů a mnohých komentářů, a samozřejmě po jejich přečtení, se nelze obracet na právníky a bombardovat Agenturu Hóser žalobami či trestními oznámeními. Tato příloha je určena také a pouze těm, kteří si sami ze sebe dokáží udělat „prču“ a smysl pro humor je jim blízký.

Udělejte si tedy kafíčko, zakousněte se do zbytků vánočního cukroví, dejte si nohy na stůl nebo si rovnou lehněte na gauč a smějte se s námi. Bavte se, dokud je na to klid a čas. Během ledna už budou přicházet jen samé vážné zprávy, takže se alespoň nyní trošku pobavte!

 

Příloha je součástí tištěného vydání PV VEČERNÍKU, které vychází v pondělí 28. prosince.