Pozoruhodnou dopravní nehodu šetří policisté dálničního oddělení Kocourovec. Hledají případné svědky, kteří viděli řidiče Mercedesu Benz na dálnici D46 u Žešova na Prostějovsku.

Pozoruhodnou nehodu na D46 šetří dálniční policisté. Našli pouze havarovaný mercedes, po řidiči se slehla zem.

Pozoruhodnou nehodu na D46 šetří dálniční policisté. Našli pouze havarovaný mercedes, po řidiči se slehla zem. 

Ten ve čtvrtek 4. května krátce po páté hodině ranní způsobil dopravní nehodu a z místa utekl. Havarované vozidlo nechal stát na dálnici. "Doposud neustanovený řidič vozidla Mercedes Benz (se zahraniční registrační značkou) z blíže nezjištěných příčin při jízdě narazil do dopravního značení Z4e (směrové desky) a do středových svodidel. Řidič nehodu neohlásil, zanechal zde havarované vozidlo a místo nehody opustil," informoval krajský policejní mluvčí Libor Hejtman.

Pozoruhodnou nehodu na D46 šetří dálniční policisté. Našli pouze havarovaný mercedes, po řidiči se slehla zem.Zdroj: Deník/- Policie ČR

Nehoda se stala na 19. kilometru nedaleko Žešova ve směru jízdy z Prostějova na Vyškov. Policisté se obracejí na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Případní svědci se mohou přihlásit prostřednictvím linky 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Žádost o zveřejnění výzvy po svědcích dopravní nehody

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody.

Ve čtvrtek 4. května 2023 krátce po páté hodině ranní neznámý řidič způsobil dopravní nehodu na dálnici D46 na 19. km (poblíž obce Žešov) ve směru jízdy od Prostějova na Vyškov. Doposud neustanovený řidič vozidla Mercedes Benz (se zahraniční registrační značkou) z blíže nezjištěných příčin při jízdě narazil do dopravního značení Z4e (směrové desky) a do středových svodidel. Řidič nehodu neohlásil, zanechal zde havarované vozidlo a místo nehody opustil.

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, především k osobě řidiče, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..