I.A třída O KFS, skupina „A“

Bude se hrát jen o záchranu?

 

Stejně jako v loňském roce bude mít „A“ skupina z prostějovského regionu trojí zastoupení. Do krajského přeboru postupující Určice zde nahradili fotbalisté Pivína, kteří si pro změnu vybojovali posun z nejnižší krajské soutěže a ani v silnější konkurenci nechtějí být jen do počtu. Tradiční vyslanci z Plumlova a Protivanova by se letos rádi vyhnuli záchranářským starostem z minulého ročníku. Pojďme se na ambice tohoto tria podívat trochu konkrétněji.

Pivín v rámci loňského ročníku vévodil tabulce skupiny „B“ I.B třídy Olomouckého KFS téměř od samého začátku až do konce soutěže a právo postupu také využil. „Těšíme se hodně. Bude to pro nás po dlouhých letech něco jiného a budou nás čekat nové výzvy proti novým soupeřům, které budeme minimálně během podzimu poznávat. Čekají nás jiní fotbalisté a počítám, že i o něco rychlejší a kvalitnější soupeři. Jsem rád, že se nám povedlo založit i béčko před letošní sezónou, takže se scházíme v hojnějším počtu i na trénincích a věřím, že i zde budeme hrát důstojnou roli,“ prozradil kouč Pivína Pavel Valtr, který je zatím i s přípravou spokojen a věří, že to bude stejně vypadat i od začátku ročníku.

V Plumlově toho k optimismu v loňském roce mnoho nebylo. Mužstvu podstatnou část ročníku scházeli dva pilíře základní sestavy, Petr Kiška a Karel Frantík, což se ukázalo jako velký problém a záchrana se rodila až v samotném závěru soutěže. Neoprávněný start kvůli málo lidem pak jen poukázal na problémy, které mužstvo pálí ze všeho nejvíce. Před novou sezónou zatím dorazil Radek Vyroubal z Němčic, a ještě pár hráčů by i pro potřeby rezervy bylo potřeba sehnat, jinak se může opakovat loňský boj.

Protivanov si svých starostí také užil víc než dost a po posledním kole čekal na souběžně hrající duel, zda se mu podařilo zachránit. Takovou situaci už v dalším ročníku nechtějí připustit a snaží se kádr rozšířit, aby měli více variant v případě potřeby. Kádr už posílil Antonín Dostál a Matěj Vybíhal. „Pevně věřím, že se nám podaří dotáhnout i další přestupy. Pokud bude dostatečná šíře a konkurence, tak věřím, že můžeme atakovat horní polovinu tabulky. Vše se ale bude odvíjet od přestupů a naší tréninkové morálky,“ konstatoval kouč David Novotný.

 

I.A třída O KFS, skupina „B“

Kralice opustil Kobylík

 

V „béčku“ I.A třídy Olomouckého KFS bude stejně jako v loňském roce působit jen jediný regionální klub, kterým jsou Kralice na Hané. Ty před loňskou sezónou po pádu z krajského přeboru zažily velmi nepříjemné chvíle a dalo by se říct, že v kádru nezůstal až na pár výjimek nikdo.

Mužstvo se podařilo doplnit, zachránit příslušnost v této soutěži a letos už by chtěli myslet o trošku výš. K tomu by měl pomoci i nový kouč Petr Mrázek, který nahradil Davida Kobylíka, jenž zamířil do divizních Kozlovic.

„Žádné velké ambice do další sezóny nemáme, ale snažíme se kádr posílit a přivést vytipované hráče, abychom dokázali posílit a mužstvo už zase trošku stabilizovat. Samozřejmě bych byl rád, kdybychom se pohybovali v úplně jiných patrech tabulky, ale letos budu spokojen i s klidným středem mimo sestupové pásmo. Musíme jít teď krůček po krůčku,“ má jasno předseda klubu, který tak chce dát čas na aklimatizaci novému kouči, ale i nováčkům v sestavě. Jejich jména hodlá klub oficiálně oznámit až se začátkem ročníku.

 

I.B třída O KFS, skupina „A“

Místo Pivína opět „Mostky“

Status nejpočetněji zastoupené krajské soutěže bude i letos patřit „A“-skupině I.B třídy. Stejně jako v uplynulém ročníku zde bude působit pět účastníků, jen postupující Pivín nahradil celek z druhé grupy Mostkovice.

Na úspěch z loňska se budou snažit navázat v Otaslavicích a potvrdit, že rok, co rok je jejich umístění vyšší, základ pro dobré výsledky je ale dle trenéra jinde. „Chci v první řadě docílit toho, aby hráče fotbal bavil a udržela se vynikající parta. Před vstupem na hřiště jim vždy říkám ať hrají, jak nejlépe umí, a ještě k tomu něco přidají. Když do toho hráči dají vše, tak můžeme myslet na solidní příčky,“ prozradil Jiří Hon.

Klenovice na Hané budou chtít po sedmé příčce znovu nakouknout výše. „Hlavně si přeji, aby se nám vyhnuli problémy zdravotního rázu, které ovlivnili loňský rok. Příprava zatím vypadá dobře, ale nechci to nijak zakřiknout. Každopádně budu rád, když budeme hrát v horní polovině tabulky,“ má jasno kouč Vladimír Horák.

Po nováčkovské sezoně se bude chtít posunout ještě výše i Brodek u Prostějova. Ten zatím předváděl velmi dobré výkony doma, ale nedaří se mu na ně navázat ve venkovním prostředí. „Ke konci ročníku to už i tam bylo lepší a snad na to navážeme. Mladí kluci, kterých nastupuje opravdu dost, navíc mají zase o rok víc zkušeností,“ glosoval vedoucí mužstva Petr Matys.

Ve Vrchoslavicích se po letech potíží s počtem dočkali klidnějšího ročníku a budou na něj chtít navázat i v rámci letošní sezony. Zda to bude stačit i na lepší příčky, než ve spodní části tabulky si ale zatím netroufal kouč Jindřich Vlč odhadovat. V Mostkovicích zase byli rádi, že se přesunuli do „B“ skupiny a návrat zpátky tak asi s radostí nevítají. I oni ale budou chtít ukázat, že mužstvo má potenciál.

I.B třída O KFS, skupina „B“

Dva nováčci a Haná

V druhé skupině I.B třídy Olomouckého KFS najdeme pro letošní rok hned dva nováčky z okresních soutěží. Vícov a Olšany budou chtít ukázat, že jejich dominance na Prostějovsku nebyla náhodná a oba myslí alespoň na poklidný střed tabulky. Doplní v této ekipě tradičního účastníka, kterým je Haná Prostějov. Ta by chtěla znovu nakouknout do první pětky.

„Budeme se zase spíše spoléhat na individuální přípravu hráčů a naším primárním cílem je hrát tak, aby nás to všechny bavilo. A fotbal vás samozřejmě baví více, když se vyhrává. Budu tak rád, kdybychom na konci byli do pátého místa, ale i kdyby to nevyšlo, tak se svět nezboří,“ poznamenal s klidem sobě vlastním lodivod Hanáků Daniel Kolář.

Oba nováčci do sezóny půjdou s respektem, ale nikoliv se strachem. „Věřím, že se nám kádr ještě podaří doplnit o hráče, se kterými jednáme. Myslím si, že máme dobře poskládané mužstvo, a musíme to prodat i na hřišti. Příprava samozřejmě něco ukázala, ale ostré zápasy budou o něčem jiném. Určitě se chceme pohybovat alespoň v klidném středu tabulky,“ má jasno kouč Vícova Miroslav Krutovský.

Za klidný střed tabulky budou rádi také v Olšanech u Prostějově. „V okrese jsme nabrali hodně zkušeností a mladí kluci šli postupně nahoru. Teď to bude třeba zúročit i o soutěž výš. Věřím, že se nám podaří ještě trošku posílit. Primárně pro nás bude cílem záchrana, ale budu daleko raději, když se budeme pohybovat v klidném středu tabulky,“ konstatoval trenér Antonín Pospíšil.

Přebor OFS Pv-II. třída

Smržice, nebo Vrahovice?

Už v minulém roce neměl okresní přebor jasného favorita a adepty na sestup. Letos by to ale mohlo být ještě zamotanější. Celků, které chtějí bojovat o nejvyšší příčky, najdeme více a bude záležet i na aktuálním rozpoložení, jak se jim podaří ambicí docílit. U dalších celků je otázka stejná, jen se jedná   o opačné pásmo tabulky.

Jedním z hlavních adeptů na nejvyšší příčky budou Smržice, které zažily pád z I.B třídy Olomouckého KFS. Držet se na špici budou chtít i v uplynulém ročníku třetí Vrahovice. „Ať už to bude se mnou na lavičce nebo s někým novým, tak by ambice měly i nadále být. Mrzí nás, že jsme loni ještě více nezasáhli do boje o první dvě příčky a je tak co napravovat,“ prozradil například Pavel Farný, který mužstvo převzal v průběhu jarní části. Cíl hrát nahoře mají tradičně i Držovice, které umí body sebrat každému, u nich ale postup nepřipadá v úvahu. Promluvit do pořadí chtějí i v Dobromilicích, kam dorazil kouč Vít Hochman. „Říkám to pravidelně, že buď musíte hrát o postup, nebo o záchranu. Střed tabulky nikoho nezajímá a já nechci, abychom hráli o záchranu,“ prozradil. Zálusk na první pětku mají také u rezerv Určic a Kostelce n a Hané. Podloženy jsou taky tím, že se podařilo během léta ještě spíše posílit, a nebudou tak závislí na posilách z hlavního mužstva.

Čeřit vody ale mohou i Nezamyslice, které mají stále mladé mužstvo. Otázka bude i u nováčků, protože rezervy Konice a Čechovic třetí třídou prosvištěly bez většího zádrhelu. A rezerv najdeme celkově sedm, což je hned polovina. A u nich každý ví, že se musí mít na pozoru.

S novým koučem nebudou chtít hrát o záchranu ani v Brodku u Konice, i když na nějaké ambice je prý ještě hodně brzy. Mírné obavy zatím potvrdil jen kouč Němčic Pavel Voráč. „Zatím evidujeme spíše odchody, takže rád bych byl za střed tabulky, ale spíš se bojím, že z toho bude boj o záchranu,“ prozradil.

Ať už to bude letos jakkoliv, tak se rozhodně vyplatí okresní počínání sledovat. Kdo ví, třeba se zase po letech dočkáme bojů ve všech patrech až do posledního kola.

 

I.A třída, skupina „A“

2. kolo, sobota 12. srpna, 17.00 hodin:

SK Bludov – 1. FC Olešnice, SK Loštice 1923 – FK Šternberk „B“, Sokol Plumlov – Sokol Bernartice, TJ Libina – SK Paseka, TJ Maletín – Sokol Troubelice, Sokol v Pivíně – SK Protivanov (neděle 13. srpna, 17.00), TJ Sokol Lesnice – SK Náměšť na Hané (neděle 13. srpna, 17.00)

3. kolo, sobota 19. srpna, 16.30 hodin:

Olešnice – Plumlov, Náměšť na Hané – Maletín, Bernartice – Loštice, Troubelice – Libina, Paseka – Pivín (neděle 20. srpna, 15.00), Šternberk „B“ – Lesnice (neděle 20. srpna, 16.30), Protivanov – Bludov (neděle 20. srpna, 16.30)

4. kolo, neděle 27. srpna, 16.30 hodin:

Bludov – Plumlov (sobota 26. srpna, 16.30), Libina – Náměšť na Hané (sobota 26. srpna, 16.30), Maletín – Šternberk „B“ (sobota 26. srpna, 16.30), Loštice – Olešnice, Protivanov – Paseka, Pivín – Troubelice, Lesnice – Bernartice

5. kolo, sobota 2. září, 16.00 hodin:

Olešnice – Lesnice, Náměšť na Hané – Pivín, Bernartice – Maletín, Plumlov – Loštice, Paseka – Bludov (neděle 3. září, 15.00), Šternberk „B“ – Libina (neděle 3. září, 16.00), Troubelice – Protivanov (neděle 3. září, 16.00)

6. kolo, sobota 9. září, 16.00 hodin:

Olešnice – Maletín, Bludov – Loštice, Protivanov – Náměšť na Hané, Libina – Bernartice, Paseka – Troubelice (neděle 10. září, 15.00), Pivín – Šternberk „B“ (neděle 10. září, 16.00), Lesnice – Plumlov (neděle 10. září, 16.00)

7. kolo, neděle 17. září, 15.30 hodin:

Náměšť na Hané – Paseka (sobota 16. září, 15.30), Bernartice – Pivín (sobota 16. září, 15.30), Plumlov – Maletín (sobota 16. září, 15.30), Olešnice – Libina, Šternberk „B“ – Protivanov, Loštice – Lesnice, Troubelice – Bludov

8. kolo, neděle 24. září, 15.30 hodin:

Bludov – Lesnice (sobota 23. září, 15.30), Libina – Plumlov (sobota 23. září, 15.30), Maletín – Loštice (sobota 23. září, 15.30), Paseka – Šternberk „B“, Protivanov – Bernartice, Troubelice – Náměšť na Hané, Pivín – Olešnice

9. kolo, sobota 30. září, 15.00 hodin:

Olešnice – Protivanov, Náměšť na Hané – Bludov, Bernartice – Paseka, Plumlov – Pivín, Šternberk „B“ – Troubelice (neděle 1. října, 15.00), Loštice – Libina (neděle 1. října, 15.00), Lesnice – Maletín (neděle 1. října, 15.00)

10. kolo, neděle 8. října, 15.00 hodin:

Bludov – Maletín (sobota 7. října, 15.00), Náměšť na Hané – Šternberk „B“ (sobota 7. října, 15.00), Libina – Lesnice (sobota 7. října, 15.00), Paseka – Olešnice, Protivanov – Plumlov, Troubelice – Bernartice, Pivín – Loštice

11. kolo, sobota 14. října, 15.00 hodin:

Olešnice – Troubelice, Bernartice – Náměšť na Hané, Plumlov – Paseka, Maletín – Libina, Šternberk „B“ – Bludov (neděle 15. října, 15.00), Loštice – Protivanov (neděle 15. října, 15.00), Lesnice – Pivín (neděle 15. října, 15.00)

12. kolo, neděle 22. října, 14.30 hodin:

Bludov – Libina (sobota 21. října, 14.30), Náměšť na Hané – Olešnice (sobota 21. října, 14.30), Šternberk „B“ – Bernartice, Paseka – Loštice, Protivanov – Lesnice, Troubelice – Plumlov, Pivín – Maletín

13. kolo, sobota 28. října, 14.30 hodin:

Olešnice – Šternberk „B“, Loštice – Troubelice, Bernartice – Bludov, Plumlov – Náměšť na Hané, Libina – Pivín, Maletín – Protivanov, Lesnice – Paseka (neděle 29. října, 14.30)

dohrávané 1. kolo, neděle 5. listopadu, 14.00 hodin:

Náměšť na Hané – Loštice (sobota 4. listopadu, 14.00), Bernartice – Olešnice (sobota 4. listopadu, 14.00), Šternberk „B“ – Plumlov, Paseka – Maletín, Protivanov – Libina, Troubelice – Lesnice, Pivín – Bludov

 

 

 

I.A třída, skupina „B“

2. kolo, sobota 12. srpna, 17.00 hodin:

FK Hlubočky – FK Spartak Lipník nad Bečvou (15.00), FC Kralice na Hané – FK Nové Sady „B“, FK Slavonín – Sokol Kovalovice, SK Bělkovice-Lašťany – FC Beňov, SK Chválkovice – Sokol Opatovice, FC Želatovice „B“ – FK Velká Bystřice (neděle 13. srpna, 17.00), SK Slatinice – FC Sigma Hodolany (neděle 13. srpna, 17.00)

3. kolo neděle 20. srpna, 16.30 hodin:

Lipník nad Bečvou – Slavonín (sobota 19. srpna, 16.30), FK Nové Sady „B“ – SK Slatinice (10.00), Opatovice – Želatovice „B“ (10.00), Beňov – Chválkovice, Hodolany – Hlubočky, Velká Bystřice – Kralice na Hané, Kovalovice – Bělkovice-Lašťany

4. kolo, sobota 26. srpna, 16.30 hodin:

Hlubočky – Nové Sady „B“ (14.30), Želatovice „B“ – Kralice na Hané, Slavonín – Hodolany, Bělkovice-Lašťany – Lipník nad Bečvou, Chválkovice – Kovalovice, Opatovice – Beňov (neděle 27. srpna, 10.00), Slatinice – Velká Bystřice (neděle 27. srpna, 16.30)

5. kolo, neděle 3. září, 16.00 hodin:

Kralice na Hané – Slatinice (sobota 2. září, 16.00), Lipník nad Bečvou – Chválkovice (sobota 2. září, 16.00), Kovalovice – Opatovice (sobota 2. září, 16.00), Nové Sady „B“ – Slavonín (10.00), Beňov – Želatovice „B“, Hodolany – Bělkovice-Lašťany, Velká Bystřice – Hlubočky

6. kolo, sobota 9. září, 16.00 hodin:

Beňov – Kovalovice, Hlubočky – Kralice na Hané, Bělkovice-Lašťany – Nové Sady „B“, Chválkovice – Hodolany, Opatovice – Lipník nad Bečvou (neděle 10. září, 10.00), Želatovice „B“ – Slatinice (neděle 10. září, 16.00), Slavonín – Velká Bystřice (neděle 10. září, 16.00)

7. kolo, neděle 17. září, 15.30 hodin:

Kralice na Hané – Slavonín (sobota 16. září, 15.30), Lipník nad Bečvou – Beňov (sobota 16. září, 15.30), Nové Sady „B“ – Chválkovice (10.00), Hodolany – Opatovice, Velká Bystřice – Bělkovice-Lašťany, Slatinice – Hlubočky, Kovalovice – Želatovice „B“

8. kolo, neděle 24. září, 15.30 hodin:

Bělkovice-Lašťany – Kralice na Hané (sobota 23. září, 15.30), Chválkovice – Velká Bystřice (sobota 23. září, 15.30), Opatovice – Nové Sady „B“ (10.00), Beňov – Hodolany, Želatovice „B“ – Hlubočky, Slavonín – Slatinice, Kovalovice – Lipník nad Bečvou

9. kolo, neděle 1. října, 15.00 hodin:

Kralice na Hané – Chválkovice (sobota 30. září, 15.00), Hlubočky – Slavonín (sobota 30. září, 15.00), Lipník nad Bečvou – Želatovice „B“ (sobota 30. září, 15.00), Nové Sady „B“ – Beňov (10.00), Hodolany – Kovalovice, Velká Bystřice – Opatovice, Slatinice – Bělkovice-Lašťany

10. kolo, neděle 8. října, 15.00 hodin:

Lipník nad Bečvou – Hodolany (sobota 7. října, 15.00), Bělkovice-Lašťany – Hlubočky (sobota 7. října, 15.00), Chválkovice – Slatinice (sobota 7. října, 15.00),Opatovice – Kralice na Hané (10.00), Beňov – Velká Bystřice, Želatovice „B“ – Slavonín, Kovalovice – Nové Sady „B“

11. kolo, neděle 15. října, 15.00 hodin:

Kralice na Hané – Beňov (sobota 14. října, 15.00), Hlubočky – Chválkovice (sobota 14. října, 15.00), Nové Sady „B“ – Lipník nad Bečvou (10.00), Hodolany – Želatovice „B“, Slavonín – Bělkovice-Lašťany, Velká Bystřice – Kovalovice, Slatinice – Opatovice

12. kolo, neděle 22. října, 14.30 hodin:

Lipník nad Bečvou – Velká Bystřice (sobota 21. října, 14.30), Chválkovice – Slavonín (sobota 21. října, 14.30), Opatovice – Hlubočky (10.00), Beňov – Slatinice, Hodolany – Nové Sady „B“, Želatovice „B“ – Bělkovice-Lašťany, Kovalovice – Kralice na Hané

13. kolo, neděle 29. října, 14.30 hodin:

Kralice na Hané – Lipník nad Bečvou (sobota 21. října, 14.30), Hlubočky – Beňov (sobota 21. října, 14.30), Bělkovice-Lašťany – Chválkovice (sobota 21. října, 14.30), Nové Sady „B“ – Želatovice „B“ (10.00), Slavonín – Opatovice, Velká Bystřice – Hodolany, Slatinice – Kovalovice

dohrávané 1. kolo, sobota 4. listopadu, 14.00 hodin: Hodolany – Kralice na Hané, Lipník nad Bečvou – Slatinice, Chválkovice – Želatovice „B“, Kovalovice – Hlubočky, Nové Sady „B“ – Velká Bystřice (neděle 5. listopadu, 10.00), Opatovice – Bělkovice-Lašťany (neděle 5. listopadu, 10.00), Beňov – Slavonín (neděle 5. listopadu, 14.00)

 

 

I.B třída, skupina „A“

2. kolo, neděle 13. srpna, 17.00 hodin:

TJ Sokol Mostkovice – TJ Sokol Otaslavice (sobota 12. srpna, 15.00), Sokol Klenovice na Hané – Sokol Hustopeče nad Bečvou (sobota 12. srpna, 17.00), Sokol Újezdec – Sokol Vrchoslavice 1946 (sobota 12. srpna, 17.00), Sokol Domaželice – Sokol Horní Moštěnice (10.00), Sokol Ústí u Hranic – Sokol Dub nad Moravou (10.00), FK Troubky –Sokol Tovačov, Sokol Brodek u Prostějova – SK Radslavice

3. kolo, sobota 19. srpna, 16.30 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Újezdec, Horní Moštěnice – Klenovice, Otaslavice – Brodek u Prostějova, Tovačov – Mostkovice, Radslavice – Domaželice (neděle 20. srpna, 16.30), Dub nad Moravou – Troubky (neděle 20. srpna, 16.30), Vrchoslavice – Ústí (neděle 20. srpna, 16.30)

4. kolo, sobota 26. srpna, 16.30 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Horní Moštěnice, Klenovice – Radslavice, Újezdec – Ústí, Mostkovice – Dub nad Moravou, Domaželice – Otaslavice (neděle 27. srpna, 10.00), Troubky – Vrchoslavice (neděle 27. srpna, 16.30), Brodek u Prostějova – Tovačov (neděle 27. srpna, 16.30)

5. kolo, neděle 3. září, 16.00 hodin:

Horní Moštěnice – Újezdec (sobota 2. září, 16.00), Otaslavice – Klenovice (sobota 2. září, 16.00), Ústí – Troubky (10.00), Radslavice – Hustopeče nad Bečvou, Dub nad Moravou – Brodek u Prostějova, Tovačov – Domaželice, Vrchoslavice – Mostkovice

6. kolo, sobota 9. září, 16.00 hodin:

Brodek u Prostějova – Vrchoslavice, Horní Moštěnice – Radslavice, Klenovice – Tovačov, Újezdec – Troubky, Domaželice – Dub nad Moravou (neděle 10. září, 10.00), Hustopeče nad Bečvou – Otaslavice (neděle 10. září, 16.00), Mostkovice – Ústí (neděle 10. září, 16.00)

7. kolo, neděle 17. září, 15.30 hodin:

Dub nad Moravou – Klenovice (sobota 16. září, 15.30), Otaslavice – Horní Moštěnice (sobota 16. září, 15.30), Ústí – Brodek u Prostějova (10.00), Troubky – Mostkovice, Radslavice – Újezdec, Tovačov – Hustopeče nad Bečvou, Vrchoslavice – Domaželice

8. kolo, sobota 23. září, 15.30 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Dub nad Moravou, Radslavice – Otaslavice, Brodek u Prostějova – Troubky, Horní Moštěnice – Tovačov, Klenovice – Vrchoslavice, Újezdec – Mostkovice, Domaželice – Ústí (neděle 24. září, 10.00)

9. kolo, neděle 1. října, 15.00 hodin:

Dub nad Moravou – Horní Moštěnice (sobota 30. září, 15.00), Ústí – Klenovice (10.00), Troubky – Domaželice, Otaslavice – Újezdec, Tovačov – Radslavice, Vrchoslavice – Hustopeče nad Bečvou, Mostkovice – Brodek u Prostějova

10. kolo, sobota 7. října, 15.00 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Ústí, Horní Moštěnice – Vrchoslavice, Klenovice – Troubky, Otaslavice – Tovačov, Újezdec – Brodek u Prostějova, Domaželice – Mostkovice (neděle 8. října, 10.00), Radslavice – Dub nad Moravou (neděle 8. října, 15.00)

11. kolo, neděle 15. října, 15.00 hodin:

Brodek u Prostějova – Domaželice (sobota 14. října, 15.00), Dub nad Moravou – Otaslavice (sobota 14. října, 15.00), Ústí – Horní Moštěnice (10.00), Troubky – Hustopeče nad Bečvou, Tovačov – Újezdec, Vrchoslavice – Radslavice, Mostkovice – Klenovice

12. kolo, sobota 21. října, 14.30 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Mostkovice, Horní Moštěnice – Troubky, Klenovice – Brodek u Prostějova, Újezdec – Domaželice, Radslavice – Ústí (neděle 22. října, 14.30), Otaslavice – Vrchoslavice (neděle 22. října, 14.30), Tovačov – Dub nad Moravou (neděle 22. října, 14.30)

13. kolo, neděle 29. října, 14.30 hodin:

Brodek u Prostějova – Hustopeče nad Bečvou (sobota 28. října, 14.30), Mostkovice – Horní Moštěnice (sobota 28. října, 14.30), Domaželice – Klenovice (10.00), Ústí – Otaslavice (10.00), Troubky – Radslavice, Dub nad Moravou – Újezdec, Vrchoslavice – Tovačov

dohrávané 1. kolo, neděle 5. listopadu, 14.00 hodin:

Hustopeče nad Bečvou – Domaželice (sobota 4. listopadu, 14.00), Horní Moštěnice – Brodek u Prostějova (sobota 4. listopadu, 14.00), Klenovice – Újezdec (sobota 4. listopadu, 14.00), Radslavice – Mostkovice, Dub nad Moravou – Vrchoslavice, Otaslavice – Troubky, Tovačov – Ústí

 

 

I.B třída, skupina „B“

2. kolo, neděle 13. srpna, 17.00 hodin:

FC Hněvotín – Sokol Olšany u Prostějova (sobota 12. srpna, 17.00), FC Lužice – Sokol Velký Týnec (sobota 12. srpna, 17.00), Sokol Olomouc-Chomoutov – TJ Sigma Lutín (sobota 12. srpna, 17.00), Slovan Černovír – TJ Kožušany (10.00), Sokol Doloplazy – Haná Prostějov, Sokol Vícov – SK Haňovice, TJ Sokol Pňovice – TJ Granitol Moravský Beroun

3. kolo, neděle 20. srpna, 16.30 hodin:

Haná Prostějov – Lužice (sobota 19. srpna, 16.30), Moravský Beroun – Černovír (sobota 19. srpna, 16.30), Olšany u Prostějova – Vícov (sobota 19. srpna, 16.30), Velký Týnec – Hněvotín, Haňovice – Olomouc-Chomoutov, Lutín – Doloplazy

4. kolo, neděle 27. srpna, 16.30 hodin:

Hněvotín – Haná Prostějov (sobota 26. srpna, 16.30), Lužice – Lutín (sobota 26. srpna, 16.30), Černovír – Olomouc-Chomoutov (10.00), Haňovice – Moravský Beroun, Doloplazy – Kožušany, Vícov – Velký Týnec, Pňovice – Olšany u Prostějova

5. kolo, neděle 3. září, 16.00 hodin:

Olomouc-Chomoutov – Doloplazy (sobota 2. září, 16.00), Olšany u Prostějova – Moravský Beroun (sobota 2. září, 16.00), Velký Týnec – Pňovice, Haná Prostějov – Vícov, Haňovice – Černovír, Kožušany – Lužice, Lutín – Hněvotín

6. kolo, neděle, 10. září, 16.00 hodin:

Hněvotín – Kožušany (sobota 9. září, 16.00), Lužice – Olomouc-Chomoutov (sobota 9. září, 16.00), Moravský Beroun – Velký Týnec (sobota 9. září, 16.00), Černovír – Doloplazy (10.00), Haňovice – Olšany u Prostějova, Vícov – Lutín, Pňovice – Haná Prostějov

7. kolo, neděle 17. září, 15.30 hodin:

Haná Prostějov – Moravský Beroun (sobota 16. září, 15.30), Olšany u Prostějova – Černovír (sobota 16. září, 15.30), Olomouc-Chomoutov – Hněvotín (sobota 16. září, 16.00), Velký Týnec – Haňovice, Doloplazy – Lužice, Kožušany – Vícov, Lutín – Pňovice

8. kolo, neděle 24. září, 15.30 hodin:

Hněvotín – Doloplazy (sobota 23. září, 15.30), Moravský Beroun – Lutín (sobota 23. září, 15.30), Olšany u Prostějova – Velký Týnec (sobota 23. září, 15.30), Černovír – Lužice (10.00), Haňovice – Haná Prostějov, Vícov – Olomouc-Chomoutov, Pňovice – Kožušany

9. kolo, neděle 1. října, 15.00 hodin:

Lužice – Hněvotín (sobota 30. září, 15.00), Haná Prostějov – Olšany u Prostějova (sobota 30. září, 15.00), Olomouc-Chomoutov – Pňovice (sobota 30. září, 15.00), Velký Týnec – Černovír, Doloplazy – Vícov, Kožušany – Moravský Beroun, Lutín – Haňovice

10. kolo, neděle 8. října, 15.00 hodin:

Moravský Beroun – Olomouc-Chomoutov (sobota 7. října, 15.00), Olšany u Prostějova – Lutín (sobota 7. října, 15.00), Černovír – Hněvotín (10.00), Velký Týnec – Haná Prostějov, Haňovice – Kožušany, Vícov – Lužice, Pňovice – Doloplazy

11. kolo, sobota 14. října, 15.00 hodin:

Hněvotín – Vícov, Lužice – Pňovice, Haná Prostějov – Černovír, Olomouc-Chomoutov – Haňovice, Doloplazy – Moravský Beroun (neděle 15. října, 15.00), Kožušany – Olšany u Prostějova (neděle 15. října, 15.00), Lutín – Velký Týnec (neděle 15. října, 15.00)

12. kolo, neděle 22. října, 14.30 hodin:

Moravský Beroun – Lužice (sobota 21. října, 14.30), Olšany u Prostějova – Olomouc-Chomoutov (sobota 21. října, 14.30), Černovír – Vícov (10.00), Velký Týnec – Kožušany, Haná Prostějov – Lutín, Haňovice – Doloplazy, Pňovice – Hněvotín

13. kolo, neděle 29. října, 14.30 hodin:

Hněvotín – Moravský Beroun (sobota 28. října, 14.30), Lužice – Haňovice (sobota 28. října, 14.30), Olomouc-Chomoutov – Velký Týnec (sobota 28. října, 14.30),Doloplazy – Olšany u Prostějova, Vícov – Pňovice, Kožušany – Haná Prostějov, Lutín – Černovír

dohrávané 1. kolo, neděle 5. listopadu, 14.00 hodin:

Moravský Beroun – Vícov (sobota 4. listopadu, 14.00), Olšany u Prostějova – Lužice (sobota 4. listopadu, 14.00), Velký Týnec – Doloplazy, Haňovice – Hněvotín, Lutín – Kožušany, Pňovice – Černovír, Haná Prostějov – Olomouc-Chomoutov

 

 

Aktuální díl seriálu FOTBAL EXTRA, který je věnován začátku nové sezóny 2023/2024, najdete v tištěném vydání, které vyšlo v pondělí 7 srpna