* v úterý 16. února od 9.30 hodin vyrazíme PTAČÍ STEZKOU NA ZÁHOŘÍ. Krátká vycházka o jarních prázdninách pro rodiny s dětmi plná zajímavostí a hravých úkolů o našem ptactvu. Ráno sraz v 9.35 hodin v Domamyslicích na zastávce MHD; závěr vycházky opět v Domamyslicích kolem 12.00 hodin. Délka trasy asi 4-5 km.                                                     

 * ve středu 17. února od 8.30 hodin se koná VYCHÁZKA ZE PTENÍ NA BĚLECKÝ MLÝN. Vycházka pro seniory a další zájemce povede ze Ptení k Běleckému mlýnu. Cestou uvidíme skalnaté výchozy nad Ptením, psí hřbitov, kapličku v Mokřinách i známou studánku Bělinka. Ráno společný odjezd v 8.35 hodin autobusem do Ptení (st. č. 6), návrat z žel. zastávky Zdětín s příjezdem do Prostějova do 12 hod. Délka trasy 5 km. V případě špatné epidemiologické situace se akce ruší. Aktuální info zde a na tel. 603 730  594.                                                                                                                                                                   

* v pátek 19. února od 10.00 hodin se koná PO STOPÁCH LESNÍCH ZVÍŘAT. Krátká vycházka o jarních prázdninách pro rodiny s dětmi na téma zvířátka v zimním lese. Ráno odjezd v 10.02 hodin vlakem z hl. n. Prostějov na Stražisko, návrat z žel. zastávky Ptení, příjezd do Prostějova ve 13.30. Délka trasy asi 3 km.