Mateřské centrum Cipísek slaví v těchto dnech 22. narozeniny. V minulosti při každém výročí pořádalo karnevaly a další oslavné akce, letos tomu ale bude bohužel kvůli covidovému nebezpečí jinak. Přesto vedení mateřského centra plánuje oslavu společně s rodiči dětí, i když v trochu odlišné formě.

„Letos je vše jiné, ostatně jako celý život kolem nás. I tak ovšem chceme Cipískovy narozeniny oslavit. Budeme moc rádi, když se do netradiční on-line oslavy zapojíte a vytvoříme společnou narozeninovou koláž,“ vzkazují veřejnosti prostřednictvím Večerníku rodiče, kteří se za Mateřské centrum Cipísek podepsali jako Jitka, Markéta a Peťa.

A o co vlastně půjde? „Připravili jsme s Cipískem zpestření procházky po Kolářových sadech a uspořádáme Cipískovu cestu se zvířátky. V Kolářových sadech čeká na rodiče s dětmi v týdnu od pondělí 15. do pátku 19. února na kmenech stromů deset úkolů inspirovaných zvířátky. Záleží na vás, kolik jich splníte! Poté si můžete pro děti vytisknout pamětní list s Cipískem,“ prozrazují z pravidel této nevšední akce rodiče z Mateřského centra Cipísek.

„Dodržujte prosím při procházce všechna nařízení, která budou platit a hlavně se chovejte ohleduplně a zodpovědně k sobě i k ostatním. Vzhledem k tomu, že v úterý a ve středu bude mít v Kolářových sadech stezku s úkoly i Ekocentrum Iris, označíme naše úkoly samozřejmě Cipískem,“ připomínají ještě Jitka, Markéta a Peťa s tím, že Mateřské centrum slaví 22 let, takže v pondělí 22. února sfoukne své svíčky.  

VÝZVA MC CIPÍSEK

Společná narozeninová koláž

Posílejte, prosím do zpráv, e-mailem nebo do komentářů ve skupině Rodičovské inspirace MC Cipísek:

* foto z cesty parkem se zvířátky

* namalujte karnevalový obrázek a vyfoťte ho

* udělejte si karneval doma a pošlete nám foto v masce

* upečte si dortík a pošlete Cipískovi ochutnat aspoň virtuálně