Na schopnosti některých žen parkovat kolují různé vtipy a anekdoty, ale toto rozhodně k smíchu nebylo. Řidička osobního auta na Sídlišti Svobody zvolila hodně nešťastný způsob parkování, kdy při něm neodhadla odstup a přivřela ženu ve dveřích sousedního vozidla.

„Ve středu 31. března v 10.20 hodin parkovala třiapadesátiletá žena se svým Fiatem na parkovišti na Sídlišti Svobody v Prostějově. Při parkování do kolmého stání však neodhadla boční odstup od vpravo stojícího Chevroletu a bočně narazila do jeho otevřených levých zadních dveří. V těch v té době stála pětatřicetiletá žena a vykládala náklad. Vozidlem přivřenými dveřmi byla přitlačena k rámu vozu, přičemž utrpěla zranění,“ popsal František Kořínek, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje pro Územní odbor Prostějov.

Ke zranění dalších osob nedošlo. „Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na šedesát tisíc korun. Alkohol u řidičky Fiatu policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou,“ doplnil mluvčí prostějovské policie.