Začátek končícího akademického roku začal se studenty Angličtiny Helen Doron Prostějov jako každý rok optimisticky v kreativních a pozitivně designovaných učebnách Angličtiny HD. Nadšení však netrvalo dlouho. Stejně jako konec předcházejícího roku byli studenti a lektoři vytlačeni do virtuálního prostředí. Díky skutečnosti, že Angličtina Helen Doron je mezinárodní franšíza s několikastovkovým týmem profesionálů, práce na přípravě on-line výuky probíhala na maximálně profesionální úrovni a bez přestání po celý rok 2020 a 2021.

„Jakmile se Helen Doron do něčeho pustí, přivede to k dokonalosti, udržuje a zdokonaluje. Přestože on-line výuka byla nutností a teď snad už jen plánem B, její kvalita zaručuje, že se stane s největší pravděpodobností dříve či později preferovanou staršími studenty,“ domnívá se majitelka školy Eva Šmídová.

Stejně jako ve školním roce 2019–2020 neměli studenti Angličtiny Helen Doron Prostějov žádnou nucenou přestávku ve výuce ani v tomto akademickém roce. Během jednoho překlenovacího měsíce tým Helen Doron dal studentům a lektorům k dispozici více než 800 interaktivních prezentací.

„Spolehlivost, kvalita lektorů a kvalita výukových materiálů, on-line her a programů je pro nás tou nejlepší vizitkou. Kdo by si dokázal před rokem představit, že angličtina on-line zapojí celou rodinu a zvládnou to i batolata?!“ komentuje Eva Šmídová. „Pro naše lektory bylo vyučování on-line mistrovským dílem.“ Výborná znalost angličtiny je totiž pouze jedním z nezbytných předpokladů pro to, abyste se mohli stát lektorem Helen Doron. „Naši lektoři musí znalost angličtiny použít kreativně, vášnivě a s láskou, proto jsou skvělí v jakékoli realitě, i té virtuální,“ dodává Eva Šmídová.

Angličtina Helen Doron je založena na výuce angličtiny multisensoricky, v podstatě prožíváním angličtiny v co nejpřirozenějším kontextu tak, jak se děti učí angličtinu, vyrůstají v angličtině a s angličtinou, pokud je jejich mateřským jazykem. Angličtina se učí opakovaným posloucháním originálních materiálů, lektoři mluví v hodinách pouze anglicky, u mladších dětí se hodně zpívá, ukazuje, hraje a přehrává, pohybuje se. U starších studentů je cíl výuky zaměřen na zdokonalení schopnosti umět se vyjádřit v běžných kontextech verbálně i písemně a uspět v mezinárodně uznávaných jazykových zkouškách Cambridge.

V končícím akademickém roce, získala Angličtina Helen Doron již potřetí prestižní světové ocenění jako nejlepší společnost poskytující vzdělávání pro studenty a také za svůj mentorship (podpora učitelů) a je světovou jedničkou ve výuce angličtiny jako druhého jazyka.

V květnu zahájila Angličtina Helen Doron Prostějov zápis na příští školní rok a zve všechny zájemce k registraci na ukázkové hodiny. Aktuální informace o Angličtině pro děti najdete na webu helendoron.cz/prostejov a Facebooku Angličtiny pro děti Prostějov. Přihlášku na ukázkovou hodinu je možné zaslat e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zavolat na tel.: 604 792 446 manažerce centra Daně Šlézarové.