Konec série. Ta vítězná se u Lipové zastavila na čtyřech zápasech. Tým Pavla Růžičky tentokrát na svého soupeře úplně nestačil. A nakonec padl. Mužstvo si sice druhým poločasem napravilo dojem, ne však už skóre. To vyznělo lépe pro soka Lipové, který si nakonec odnesl z mače všechny body.


Každá série jednou končí. Ta Lipové byla zakončená o víkendu. V cestě stál Medlov, který se ukázal být nad síly celku z Drahanské vrchoviny. „Za prohrou tentokrát stála kvalita soupeře. Herně nás v první půli předčil. Se štěstím jsme ale do přestávky uhájili stav 1:1,“ uvedl kouč Pavel Růžička.
Jeho tým nechal stejnou sestavu do druhé půle, přesto se ale herní projev změnil, zlepšil. Jenže na šance ani na to, jak něco vypadá, se fotbal nehraje. A Medlov v tomhle směru dal Lipové nepříjemnou lekci. „Pak jsme paradoxně od 70. minuty měli více ze hry, ale dostali jsme ke konci gól. Když však porovnám oba poločasy, tak si soupeř výhru zasloužil,“ připustil Pavel Růžička. Pro jeho tým to byla teprve druhá porážka. V předchozích zápasech musel i otáčet skóre, vycházelo mu to však. Až nyní přišla studená sprcha. I když jak v čem. „De facto ani proti Ústí, kde jsme dostali příděl 1:6, jsme se nedostali do situace, kdy by nás soupeř přehrával. Až teď s Medlovem. Za druhý poločas ale nemám našemu týmu co vytknout,“ vzkázal na dálku hráčům po ne zcela povedeném zápase.
Další prověrka pro Lipovou přijde na řadu tuto neděli 12. září od 16.00 hodin. Tentokrát přijede aspirant na postup ze Šternberka. 

FK Medlov
SK Lipová
3:1 (1:1)
Branky: 18. Šléška, 84. Muzikant, 89. Skřebský – 6. Žilka. Rozhodčí: Labaš – Slota, Votava. Žluté karty: 50. Srdýnko, 52. Michalík – 87. Král. Diváci: 115.
 Sestava Lipové: Holásek – Žilka, Král, Takáč, Vykopal – Ježek, Stryk, Milar, Bořuta (82. Kvapil – Přikryl (58. Fialka), Obruča. Trenér: Pavel Růžička.