Je to až neuvěřitelné, ale dvaašedesátá PROMĚNA IMAGE je tady. Zdá se to jako nedávno, kdy jsme odstartovali první díl tohoto seriálu, který stále provází neutuchající čtenářský zájem. Více než pět let tak prezentuje  nemalý počet povedených změn vizáže. Tým PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se však nestará jen o změnu image jako takové, ale snaží se dodat zdravé sebevědomí a poskytnout nový start do života. Ještě než vám představíme aktuální vítězku, je zde i jedna velká výzva!

Do zářijového čísla se přihlásila řada žen, ale mužům stále chybí odvaha. Vyzýváme tedy už v samém úvodu: „Pánové jakéhokoli věku, hlaste se, změna image je nejen pro ženy, ale i pro muže. Zůstaňme ale u zářijové proměny. I tentokrát jsme do výběru zařadili starší přihlášky a dostalo se na tu z vás, kterou jsme vyhodnotili jako nejpotřebnější, protože se za ní skrývá osud ženy, jež proměnu potřebuje nejen po fyzické stránce, ale zároveň potřebuje znovu nabýt tolik potřebné sebevědomí.

Šťastnou vítězkou se tentokrát stala Renáta Dostálová ze Služína, jedná se o dceru minulé vítězky. Jejich přihlášky přišly v lednu současně, zájem projevila její maminka i dcera, která má šestačtyřicet let a je po transplantaci jater. „Podruhé jsem se narodila, po operaci jsem přibrala dvacet kilo a potřebuji se kompletně dostat zpět do formy. A věřím, že PROMĚNA IMAGE mi v tomto pomůže,“ uvedla ve své přihlášce. Paní Renáta má patnáctiletou dceru, chodí pomáhat do chráněné dílny, miluje procházky s pejsky, stará se o zahrádku a o rodinu. Jak sama řekla, jejím hlavním cílem je dobře vychovat dceru. „Vlasy mi před transplantací skoro všechny vypadaly, začaly mi růst až po operaci, takže nosím krátký účes. Budu tak ráda, když mi vlasová stylistka poradí. O pleť se vůbec nestarám, nelíčím se a používám jen Niveu. Jsem kalhotový typ, nosím jen kalhoty a trička. Z barev mám ráda fialovou, černou, červenou, zelenou a modrou, tak uvidíme, co mi vymyslíte,“ doplnila informace o sobě. „Na proměnu se moc těším, vypadám teď hrozně, potřebuji akutně restart se vším všudy. Budu tedy moc vděčná, když se o mě postará váš tým odborníků. Děkuji moc dceři a mamince, že mě do proměny přihlásily, a Večerníku za to, že mě vybral. Byla jsem nadšená po proměně mé maminky v minulém měsíci, když jsem zjistila, že jste nyní vybrali i mě, tak jsem opravdu skákala radostí, jsem velice potěšena z této příležitosti. Děkuji moc,“ neskrývala radost naše zářijová vítězka.

O paní Renátu, bude, jak je již u nás dobrým zvykem, hezky postaráno, může se těšit na pohodový den. A jak zářijová PROMĚNA IMAGE dopadne? Uvidíme... Každopádně vy se to dozvíte již velmi brzy a to v tištěném vydání, které najdete v prodeji od pondělí 27. září.

 

 

Záříjový díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je součástí tištěného vydání, které vychází v pondělí 27. září