O čem se aktuálně drbe v radničním zákulisí? Zapomeňte na to, že magistrát teď žije rozpočtem na příští rok, rekonstrukcí Vrahovické ulice nebo tím, jak zachránit prostějovské občany před koronáčem, kdepak! Každý městský ouřada se teď baví novým občánkem Prostějova, kterého prý „ukuchtil“ primátor Francimór Kopačka se svojí náměstkyní pro kulturu a vyšší porodnost ve městě Miládkou Bitva u Sokolova!

„Oba to miminko před námi všemi tajili, ale neutajili,“ nechala se před Agenturou Hóser slyšet tajemnice prostějovského magistrátu Blanuše Zasloužilová. A vskutku, rodiče malého Francimórka Sokolíka nachytal i paparazzo z Agentury Hóser! „Se divím, že jste si nevšiml mého těhotenství! A teď budete dělat chytrolína,“ obořila se náměstkyně Miládka na našeho agenturního redaktora Majkla Tkadlenu.

Na dotaz, zda povede malého Francimórka k fotbalu, odpověděl primátor Kopačka velice podrážděně. „Zajímejte se o to, jak je opozice na nás zlá a sprostá, jak společně s kolegy budujeme Prostějov ke světlým zítřkům a jak zlepšit úroveň vašich bulvárních článků. A nemontujte se do mého soukromí,“ poslal Agenturu Hóser k šípku primátor Prostějova Francimór Kopačka.

Tož tak, to jsme se toho dozvěděli...

 

Tento text je součástí silvestrovské přílohy prostějovského večerníku,jehož obsah je fikce a slouží k pobavení