K ještě jedné změně aktuálně došlo v realizačním týmu prostějovských volejbalistek. Od začátku společné přípravy 2021/2022 se masérem stal Marek Roba, což je jediný zbrusu nový člen stávajícího kolektivu starajícího se o ženy VK.

„V minulé sezóně masérku dobře dělala Ivana Kratochvílová, která je však současně mládežnickou trenérkou našeho klubu a vede mladší žákyně. Dost často tak docházelo k časovým kolizím obou jejích funkcí, to samozřejmě nebylo optimální. Proto jsme se rozhodli pro změnu, aby se Iva mohla naplno věnovat důležité práci s našimi mladými nadějemi,“ vysvětlil sportovní ředitel vékáčka Miroslav Čada.

Náhradu nemusel hledat složitě. „Marek Roba je profesionální masér, řadu let spolupracoval s místními fotbalisty a sportovní prostředí výborně zná i díky svým zkušenostem z lukostřelby, kde se dlouhodobě pohybuje. Také po lidské stránce působí velmi rozumně, proto věřím, že pro náš mančaft bude přínosem,“ představil Čada nového parťáka.

„Mám svou masérskou praxi, pět let jsem působil v realizačním týmu fotbalistů 1. SK Prostějov. Tam jsem ale skončil už před rokem, současná nabídka volejbalového VK mě tak potěšila a rád jsem ji přijal. Ke sportu mám osobně blízko, těším se na novou výzvu. Hlavně, ať jsou holky s mou prací spokojené a daří se jim na hřišti,“ řekl sám Marek Roba.