Ani po polovině srpna si prostějovští Jestřábi neodpočinou. Naopak je čeká další domácí přípravný zápas. Ve čtvrtek jej přivítá nový soupeř v přípravě: Třebíč. Zápas začne v 18:00 hodin.

Prostějov má zatím za sebou tři přípravné duely s vyrovnanou bilancí jednoho vítězství, jedné porážky a jedné remízy. Postupně hrál s polským Jastrzebie (2:1), Vsetínem (3:3) a naposledy s Porubou (1:2). Další zápas ho čekají nyní. Proti Vsetínu (hráno včera 3.2) oplatil Valachům porážku. 

Dalšíutkání v tomto týdnu se bude konat doma, a to proti Třebíči. Horáci jsou tradičním účastníkem 1. ligy a rovněž soupeřem Jestřábů do přípravy. Dokonce se s tímto celkem Prostějov v přípravných zápasech během posledních deseti let potkává vůbec nejčastěji. Podobně jako Vsetín ani Třebíč nedělala velké změny v sestavě. Bittner, Šťovíček, Nedvídek, Psota, Vodný. To jsou velice kvalitní hráči, kteří dohromady dají velkou sílu. „Přišel tam trenér z Komety, zůstaly tam navíc nějaké vazby. Tým je dobře trénovaný, hraje zodpovědně, bude hrát solidní systém, nebude propadat. Nečekám tak otevřený hokej jako třeba s Porubou nebo Vsetínem,“ konstatoval Aleš Totter k dalšímu přípravnému zápasu.

Ať dopadne jakkoli, odveta Jestřáby čeká 2. září v generálce na soutěžním utkání.