Centrum kulturního a společenského života. To už je řadu let autokemp Žralok v Plumlově. Koncerty, srazy a různá setkání. A taky festivaly. Nyní se ke Keltské noci přidává další. V autokempu se příští rok v létě uskuteční Přehrady fest.

Ten odehraje první ročník, pořadatelů už navíc uveřejnili, které kapely by se měly zúčastnit. Bude to přitom zajímavý výběr: největšími lákadly jsou bezesporu populární skupiny Mirai a Jelen, které pravidelně objíždí větší festivaly v Česku. Již klasikou je skupina UDG se svými hity Hvězdář nebo Motýl. Mezi známé interprety už ale patří taky Pekař. Nebo písničkář Voxel. Zajímavé přitom je, že řada těchto skupin, respektive zpěváků, už má zkušenost s vystupováním na Prostějovsku. Posluchači si zde mohli užít právě Voxela, Mirai ale taky další hvězdu Přehrady festu, Pokáče.

Festival slibuje mnohé: jednak příjemné prostředí autokempu. Stejně tak kvalitní hudbu. A v neposlední řadě taky kvalitní občerstvení, které ve Žraloku nabízí při všech akcích. Organizátoři už prozradili i datum nové akce: vše by mělo vypuknout 8. července 2022.