Tak snad ho najdou! Uplynulý pátek před devátou hodinou došlo k ozbrojenému přepadení pošty v Dobromilicích. Mladý a urostlý pachatel byl při něm nejen agresivní, ale i značně nervózní. Dle exkluzivních informací Večerníku si kapuci a respirátor nasadil až při odchodu z pobočky, z níž si odnesl tisíc korun a několik losů. Při útěku srazil z kola ženu a na ukradeném bicyklu se vydal ve směru do Doloplaz. Po neznámém pachateli loupežného přepadení se okamžitě rozjelo rozsáhlé pátrání, policie pak hledá i svědky.

Prostějovský Večerník aktuálně o celé záležitosti zjišťuje podrobnější informace, které přinese v tištěném vydání, které vychází v pondělí 7. února.

 

Policie hledá svědky

Dnes před devátou hodinou ranní došlo k přepadení pracovnice pošty v obci Dobromilice. Neznámý pachatel měl dle prvotních informací vytáhnout na obsluhu střelnou zbraň a vyhrožovat jí újmou na životě. Poškozená mu vydala 1 000 Kč a stírací losy, pachatel poté z místa utekl. Při útěku ukradl další poškozené ženě jízdní kolo, na kterém odjel. Ke zranění pracovnice pošty nedošlo. V současné době po pachateli intenzivně pátráme za pomocí všech dostupných sil a prostředků, do pátrání byl nasazen také policejní vrtulník a psovod. K popisu lze uvést, že se jednalo o muže ve věku cca 25 – 27 let, vysoký cca 175 – 185 cm, který byl oblečen do tmavé bundy a kalhot, na hlavě měl čepici, mluvil česky a v ruce měl papírovou tašku. V případě, že by veřejnost mohla poskytnout informace k tomuto muži, který je v současné době stále na útěku, aby se obrátila na linku 158. Děkujeme za spolupráci. V současné době nejsou další bližší informace k dispozici.