Milé čtenářky,

vážení čtenáři,

stalo se již milou tradicí, že každoročně dvakrát – na jaře a na podzim – vám přinášíme přehled významných podniků či společností, a to nejen z prostějovského regionu, ale rovnou v celém krajském území. V uplynulých dvou letech nám to ovšem koronavirová pandemie neumožnila a jen díky vstřícnému přístupu věrných partnerů se nám podařilo toto téma zrealizovat alespoň jednou. Nyní už všichni věříme, že z nejhoršího je svět a Česko venku, tudíž jsme se do prvního dílu speciálu s příznačným názvem FIRMY V OLOMOUCKÉM KRAJI pustili už opět na jaře. Věříme, že na podzim tak budeme moci učinit znovu.

Dnešní speciální příloha PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je, stejně jako každá jiná, již několik let tradičním osvěžením běžných vydání tohoto nejčtenějšího periodika v regionu. Naší snahou je odprezentovat a přiblížit vám nejvýznamnější a nejúspěšnější společnosti, podniky, organizace i konkrétní podnikatele. V té dnešní si tak můžete opět přečíst další a další zajímavé informace o vybraných firmách. A nejen to. Na následujících dvaatřiceti stránkách tak najdete mnoho rad, tipů a zajímavostí, naskýtá se vám ale i plno pracovních příležitostí. Navíc máte jedinečnou možnost dozvědět se něco ze zákulisí firem s dobrou pověstí. Také letos má tato příloha nadregionální přesah a dostává se do rukou také čtenářům na Olomoucku, Přerovsku či Šumpersku a Jesenicku.

Při této příležitosti bych ještě obzvlášť v současné nejisté době velmi rád poděkoval všem našim klientům, kteří se rozhodli právě prostřednictvím tohoto speciálu prezentovat své služby pravidelným či jen občasným čtenářům Večerníku, ale i obyvatelům celého hejtmanství. Každý má dnes své větší či menší problémy, každý se s nimi musí popasovat po svém, ale je dobré vědět, že pro partnerství stejně jako manželství by stále mělo platit v dobrém i ve zlém. Proto ještě jednou děkuji všem logům, které zde najdete.

Věříme, že první část přídavku Firmy Olomouckého kraje bude poučná opravdu pro všechny.

Tak ať si každý najde to svoje, především pak to, co potřebuje!

 

Speciální příloha FIRMY V OLOMOUCKÉM KRAJI I. je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 28. března