Zimní stadion v Prostějově prochází postupně úpravami. Jak už dříve Večerník informoval, po ukončení hokejové sezóny čeká interiér „zimáku“ odložená výměna sedaček v hledišti. Nyní však radní také předkládají zastupitelům ke schválení kompletní rekonstrukci šaten hostů.

Předmětem akce je kompletní rekonstrukce šaten hostů, celkové náklady na realizaci akce činí 3,4 milionu korun. „Záměr představuje stavební úpravy zahrnující kompletní rekonstrukci sociálního zařízení, nové napojení na sítě a nové podlahy. Stavebními úpravami bude provedeno nové dispoziční uspořádání. Součástí úprav je i šatna pro rozhodčí,“ popisuje náměstek prostěhjovského primátora Jiří Rozehnal.

„Máme za sebou výběrové řízení na realizaci této akce. Nejvýhodnější nabídku předložila společnost R&G ZESTA Prostějov. Vzhledem k tomu, že v  rozpočtu statutárního města Prostějova pro rok 2022 jsou na tuto investiční akci vyčleněny 2 miliony korun, budou zastupitelé rozhodovat o dofinancování 1,4 milionu korun,“ dodal Rozehnal s tím, že realizace je navržena od dubna do konce července tohoto roku.