Fotbalové soutěže už jsem opět v plném proudu a ani tento týden nebude chybět řada výživných duelů. Eskáčko se tentokrát představí na půdě soupeře v Chrudimi. V krajském přeboru se doma představí Kralice. Další výhru si bude chtít připsat Konice, ve druhé skupině nebude ani tento týden scházet derby, tentokrát na půdě Kostelce a regionální souboj uvidí i fanoušci ve Vrchoslavicích. Další porce zápasů nebude chybět ani v okresním přeboru, zkrátka se je na co těšit.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Po reprezentační pauze zavítají hráči Prostějova do Chrudimi, kde se pokusí zlepšit svou jarní pověst a připsat si první jarní body. V cestě jim bude stát soupeř bojující o záchranu, který v posledních kolech pookřál, v sobotu dopoledne tak na hráče Eskáčka nebude čekat jednoduchý úkol.

21. kolo, sobota 2. dubna, 10.15 hodin:

MFK Chrudim – 1.SK Prostějov

 

PB SCOM krajský přebor

Třetí jarní pokračování napíše i krajský přebor mužů. V něm se představí Kralice už v sobotu, kde na domácí půdě mohou pouze překvapit favorita z Ústí u Hranic. To Lipová bude chtít získat nějaké body na půdě Dolan, které se letos spíše trápí.

18. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin:

FC Kralice na Hané – Sokol Ústí

Neděle 3. dubna, 15.30 hodin:

FC Dolany – SK Lipová

 

I.A třída skupina A

Vládce A skupiny I.A třídy by měl do Loštic přijet už opět i s trenérem Ullmannem a jednoznačným cílem bude další vítězství. Zda se to v Lošticích podaří bude jasno už kolem 15 hodiny, protože výkop je naplánován už na hodinu po poledni.

14. kolo, neděle 3. dubna 13.00 hodin:

SK Loštice 1923 – Sokol Konice

 

I.A třída skupina B

Druhé jarní kolo a druhé regionální derby. Takový je program v B skupině I.A třídy. První na řadu ale přijde lídr z Čechovic, který bude chtít navázat na vítězství v Plumlově i doma proti rezervě Holice, se kterou zaznamenal na podzim divoký závěr. V neděli pak přijde druhé derby pro Plumlov, které se pokusí obrat o body domácí Kostelec, jenž bude v zápase jednoznačně favoritem a rád by potvrdil tři body z Bělotína, který zase zavítá do Určic.

14. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin:

TJ Sokol Čechovice – 1.HFK Olomouc „B“

neděle 3. dubna, 15.30 hodin:

FC Kostelec na Hané – TJ Sokol Plumlov

TJ Sokol Určice – Sokol Bělotín

 

I.B třída skupina A

A skupina I.B třídy nabídne také regionální duel a znovu se v něm představí Vrchoslavice, které tentokrát na své půdě přivítají Otaslavice v neděli odpoledne. Souboj o čelo tabulky čeká v neděli na Pivín a bude chtít lídra z Kovalovic zaskočit i na jeho hřišti. Už v sobotu pak čeká domácí premiéra na Klenovice, když změří síly s Horní Moštěnicemi.

14. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin:

Sokol Klenovice – Sokol Horní Moštěnice (sobota 2. dubna, 15.30)

neděle 3. dubna, 15.30 hodin:

Sokol Kovalovice – Sokol v Pivíně

Sokol Vrchoslavice 1946 – Sokol Otaslavice

 

I.B třída skupina B

B skupina I.B třídy bude mít pro regionální celku většinu programu už v sobotu. Jesenec-Dzbel namlsaný první výhrou v sezóně bude chtít potvrdit vzestup i v Hněvotíně. Na Smržice čeká duel s lídrem tabulky ze Slatinic a Haná se doma postaví Doloplazům. V neděli pak program uzavře souboj Mostkovic ve Velké Bystřici.

14. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin:

FC Hněvotín – Jesenec-Dzbel (14.30),

Haná Prostějov – Sokol Doloplazy

TJ Smržice – SK Slatinice

neděle 3. dubna, 15.30 hodin:

FK Velká Bystřice – Sokol Mostkovice

 

II. Třída OFS Prostějov

Nespí ani nejvyšší okresní soutěž. Zde se odehrají tři duely v sobotu a další čtyři v neděli. Vrahovice zavítají do Brodku u Konice, odkud se body příliš nevozí. Držovice budou chtít napravit nezdar z prvního kola proti rezervě Určic. A rezerva Plumlova na domácím hřišti přivítá Ptení.

V neděli pak čeká duel na lídra tabulky z Brodku u Prostějova a v domácím prostředí bude velkým favoritem proti Olšanům. Souboj o špici tabulky uvidí i v Kralicích, kde se místní rezerva popere o další body z Nezamyslicemi. Tištín oslavil návrat na domácí hřiště vítězstvím v derby a rád by na něj navázal i proti Dobromilicím a program uzavře souboj druhé Vícova proti Němčicím, kde je o favoritovi také jasno.

14. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin:

Brodek u Konice – Vrahovice

Držovice – Určice „B“

Plumlov „B“ – FC Ptení

Neděle 3. dubna, 15.30 hodin:

Brodek u PV – Olšany

FC Kralice na Hané „B“ – Nezamyslice

Tištín – Dobromilice

Vícov – Němčice nad Hanou

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA:

21. kolo, sobota 2. dubna, 10.15 hodin: MFK Chrudim – 1.SK Prostějov

PB SCOM KRAJSKÝ PŘEBOR:

18. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin: FC Kralice na Hané – Sokol Ústí (Konečný – Šteier, Slota), FC Dolany – SK Lipová (neděle 3. dubna, 15.30; Petrásek – Bašný, Doležel).

I.A třída skupina A:

14. kolo, neděle 3. dubna 13.00 hodin: SK Loštice 1923 – Sokol Konice (Kundrát – Brázdil, Šerý).

I.A třída skupina B:

14. kolo, neděle 3. dubna, 15.30 hodin: TJ Sokol Čechovice – 1.HFK Olomouc „B“ (sobota 2. dubna, 15.30; Lizna – Horák, Majer), FC Kostelec na Hané – TJ Sokol Plumlov (Kreif – Šebesta, Milek), TJ Sokol Určice – Sokol Bělotín (Hrbáček – Přenosil, Konečný).

I.B třída skupina A:

14. kolo, neděle 3. dubna, 15.30 hodin: Sokol Klenovice – Sokol Horní Moštěnice (sobota 2. dubna, 15.30; Borůvka – Procházka, Kubalák), Sokol Kovalovice – Sokol v Pivíně (Winkler – Látal, Hruboš), Sokol Vrchoslavice 1946 – Sokol Otaslavice (Horák – Vachutka, Antoníček).

I.B třída skupina B:

14. kolo, sobota 2. dubna, 15.30 hodin: FC Hněvotín – Jesenec-Dzbel (14.30; Petr – Smékal, Bažant), Haná Prostějov – Sokol Doloplazy (Jelínek – Horák, Mynařík), TJ Smržice – SK Slatinice (Stloukal – Dosoudil, Minx), FK Velká Bystřice – Sokol Mostkovice (neděle 3. dubna, 15.30; Zemánek – Vilímek, Ondráček).

MSDL – st.

20. kolo, sobota 2. dubna, 10.30 hodin: 1.SK Prostějov – Kroměříž (Habermann – Antoníček, Pitner).

MSDL – ml.:

20. kolo, sobota 2. dubna, 12.45 hodin: 1.SK Prostějov – Kroměříž (Antoníček – Habermann, Pitner).

MSDD – E st.:

20. kolo, neděle 3. dubna, 10.00 hodin: Vsetín – 1.SK Prostějov (Koláček – Hanák).

MSDD – E ml.:

20. kolo, neděle 3. dubna, 12.15 hodin: Vsetín – 1.SK Prostějov (Hanák – Koláček).

MSŽL U15:

20. kolo, neděle 3. dubna, 15.00 hodin: Sigma Olomouc – 1.SK Prostějov (Vejtasa – Kaňok, Borůvka).

MSŽL U14:

20. kolo, neděle 3. dubna, 17.00 hodin: Sigma Olomouc – 1.SK Prostějov (Kaňok – Vejtasa, Borůvka).

SPsM-U13 jih:

20. kolo, neděle 3. dubna, 10.00 hodin: Žďár nad Sázavou – 1.SK Prostějov

SPsM-U12 jih:

20. kolo, neděle 3. dubna, 10.00 hodin: Žďár nad Sázavou – 1.SK Prostějov

RELAX CENTRUM GÓL KRAJSKÝ PŘEBOR DOROSTU:

14. kolo, sobota 2. dubna, 10.00 hodin: FK Jeseník – Brodek u PV/Otaslavice (Foral), Sokol Konice – Sokol Čechovice (Borovička), FK Nové Sady – Mostkovice/Kostelec na Hané (15.00; Salva).

KRAJSKÝ PŘEBOR STARŠÍCH ŽÁKŮ:

14. kolo, sobota 2. dubna, 9.00 hodin: Nezamyslice/Němčice – Sokol Čechovice (Lasovský), Sokol Olšany – KMK Zubr Přerov (10.45; Procházka).

KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ:

14. kolo, sobota 2. dubna, 10.45 hodin: Sokol Olšany – KMK Zubr Přerov (9.00; Procházka), Nezamyslice/Němčice – Čechovice (Lasovský).

Tučně zvýrazněné zápasy jsou tipem na vaši návštěvu!