Příjemné odpoledne strávili lidé v Hluchově o předminulé neděli 27. března. Bavila se hlavně ta nejmenší drobotina. Zdejší obecní úřad uspořádal ve svém vlastním sále další ročník Dětského karnevalu, který se mohl chlubit výborným zábavným programem a také vysokou návštěvností.

Sál v budově Obecního úřadu Hluchov zaplnily děti nejrůznějšího věku v nápaditých maskách i celých převlecích. „Jsme rádi, že po roční pauze zaviněné covidem můžeme pokračovat v tradici a oblíbený dětský karneval jsme konečně mohli uspořádat,“ libovala si před Večerníkem Lenka Vyhlídalová, starostka Hluchova.

Odpoledne plné zábavy, her, soutěží včetně bohaté tomboly mělo v Hluchově skvělou atmosféru. „O program pro děti se tady stará šašek Viky se svými pomocníky. Jde o skvělou zábavnou show, při které děti tančí nebo cvičí. Zároveň samozřejmě soutěží o nejlepší masku, která bude oceněna dobrotami. Drobné ceny ale dostane úplně každé dítě. Jsem ráda, že se tady naši lidé skvěle baví, a to i dospělí. Vždyť se takto scházíme společně po velmi dlouhé době,“ svěřila se ještě Večerníku starostka Lenka Vyhlídalová.

Šašek Viky zúčastněné děti skutečně dobře bavil a dokázal je rozpohybovat. Jako při jiných dětských karnevalech se i v Hluchově tančila i „mašinka“ od Maxim Turbulenc.