Velká očekávání a bránice připravené na smích. Tak vypadal pro mnoho lidí v Kostelci na Hané úterní podvečer. Mnozí přišli do sokolovny s očekáváním, Zdeněk Izer se trvale těší velké popularitě, je všude známý. A na Hané už v minulosti vystupoval. Překvapení však všechny, kteří téměř zcela zaplnili sokolovnu, „uvítalo“ ještě před vystoupením. Museli si totiž počkat. Program nakonec začal místo v sedm hodin až o půl osmé. Remcání však bylo pomálu, přítomní se i tak dobře bavili.

 

Půl hodiny po plánovaném začátku se ale diváci dočkali. Na scénu vyrazil Zdeněk Izer. A bavil. Od začátku až dokonce. Neotřelá byla už jen první věta na uvítanou. „Vás je tady jak rezavých mravenců,“ zahlaholil směrem k publiku. To jej ocenilo hned na úvod smíchem. A ten se dostavoval pravidelně. Izer zmínil i dobu koronavirovou, která podobným akcím nepřála. Ani jemu ne.

. „Přes koronavirus jsem nabral vlasy a taky jsem zhubnul,“ poukázal na vous a (téměř) atletickou postavu.

Následně už svůj pořad Na plné coole rozjel. Na pomoc si vzal i „dědu“, na kterém prezentoval, jak je někdy těžká domluva mezi lidmi ob generaci. K dobru dal chování lidí k sobě navzájem v hromadných dopravních prostředcích. Nebo to, že koupě webkamery pro prarodiče není vždy výhra. A lidé se smáli a smáli.

„Show byla povedená, mně se to líbilo. Dost jsem se řezala,“ mínila jedna z divaček. Například pan Vladimír byl ale kritičtější. „Byl jsem na Zdeňku Izerovi poprvé. A možná jsem od toho čekal něco víc. Jsem trošku zklamaný. Přitom když vidí člověk některé ty bačovské vtipy v televizi, zasměje se,“ poznamenal pro Večerník k show, kterou bavič Zdeněk Izer dělá již pátým rokem.