Snaha usnadnit si život je jedním z hlavních hybatelů lidského pokroku. Ostatně proč něco dělat, když to za nás zvládne někdo jiný? Navíc pokud bychom měli sami zvládnout všechny nároky, které na nás dnešní doba klade, pak bychom se z toho museli zcela zákonitě zbláznit. Naštěstí nám život alespoň do jisté míry usnadňují nejrůznější a často velmi rozmanité služby, které nám umožňují to hlavní: soustředit se na to, co je v našem životě skutečně důležité.

Abyste se v jejich nabídce lépe zorientovali, přináší vám PROSTĚJOVSKÝ Večerník následující tematickou dvoustranu. A jelikož se blíží léto, je namístě otázka, kam pojedete letos na dovolenou? Zda-li zamíříte do zahraničí, nebo zůstanete v tuzemsku? A pojedete vůbec někam? „No, možná tak na benzínku,“ řekl by si nejeden Čech. Potýkáme se opět s důsledkem celosvětových problémů a přemýšlíme, jestli se vůbec dovolená s vysokou cenou pohonných hmot vyplatí.

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO&OBCHOD a SLUŽBY najdte v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 11. března