Již tuto sobotu 30. dubna ve 14.00 hodin odstartuje neobyčejně bohatý program Sletu čarodějnic v Plumlově. V kempu Žralok jej bude pořádat Spolek Plumlovských nadšenců. A díky Večerníku máte šanci být u toho ZADARMO!

Krátce po patnácté hodině se rozjede čarodějnická show se soutěžemi pro děti, od 16:00 hodin vystoupí kapela Maxim Turbulenc. V 17:00 hodinčeká na všechny vyhlášení Čarodějnice Plumlova 2022 a Miss malé čarodějnice, od 17:45 soutěžní stezka čarodějnice Zelíny. Již od 18:30 zahraje kapela Wohnout. Tím to ovšem zdaleka neskončí. Ve 20:15 bude připravena ohňová show divadelní a šermířské skupiny Gonfanon. Na pálení čarodějnic dojde od 20:30 hodin, po něm vystoupí kapela Harlej a hudební program uzavře skupina Old School. Připraveny budou i skákací atrakce a bohaté občerstvení. Akce se koná za každého počasí, zajištěny budou party stany. Na místě dospělé přijde vstupné na 300 Kč, v předprodeji na 250 Kč. Děti do 14 let včetně mají vstup zdarma. A volnou vstupenku můžete získat i vy. Stačí správně odpovědět na níže položenou otázkou. Naše soutěž probíhá ve dvou dějstvích.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA PRO 2. KOLO ZNÍ:

JAK SE JMENUJE JEDNA Z NEJZNÁMĚJŠÍCH PÍSNÍ KAPELY HARLEJ?

a) Přirození 

b) Kosočtverec

c) Symbol na zdi

Své odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „CARODEJNICE“. Můžete nám ale ovšem také volat na známé telefonní číslo 582 333 433, zasílat SMS zprávu na mobil 608 960 042, případně se dostavit osobně do sídla redakce na adrese Vápenice 19. Kromě svého jména a bydliště prosím uveďte číslo mobilního telefonu, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat.

Na odpovědi čekáme v redakci do STŘEDY 27. DUBNA, 12.00 hodin. DRUHOU PĚTICI VÝHERCŮ budeme telefonicky kontaktovat a vstupenky si mohou vyzvednout přímo v redakci.

1) Marcela MARCIÁNOVÁ, Dobrochov

2) Kateřina SLOUKOVÁ, Prostějov 

3) Drahomír DUCHEK,  Mostkovice


4) Eva WICHOVÁ, Prostějov

5) Milan HEJČ, Hrubčice