Jak už Večerník dvakrát zaznamenal, na mládežnických ledových kolbištích je hotovo a dobojováno, což je příležitostí pro hodnocení a ohlédnutí se za soutěžním ročníkem 2021/2022. Talentované naděje se v letošním roce po dvou letech útrap dočkaly kompletní sezóny, což je jedině dobře. Po jejím skončení ještě následovaly turnaje, které si vyzkoušely všechny kategorie na domácím i hostujícím ledě.

Následně přišel čas na zaslouženou pauzu jak pro hráče, tak trenéry, nyní už nastává doba letní přípravy. Mezitím pokračujeme ve zmíněném sumáři. V prvním díle jsme se podívali souhrnně na všechny celky od mladších žáků po juniorku, které měly své soutěže tabulkově. Ve druhém se zaměřili na dvě nejstarší kategorie: juniorku a dorost. V dnešní třetí části přišly na řadu žákovské kategorie a série bude pokračovat příště nejmladším potěrem. Na závěr pak přijde to nejlepší, a to již avizovaný exkluzivní rozhovor s předsedkyní klubu Martinou Markovou. A představíme vám také nové složení realizačních týmů pro sezónu 2022/2023. Nyní se ale ještě s chutí začtěte do ohlédnutí za mládežnickou hokejovou sezónou 2021/22 s pořadovým číslem tři, které pro vás připravil PROSTĚJOVSKÝ Večerník, exkluzivní mediální partner SK Prostějov 1913.

 

Třetí ohlédnutí za sezonou v podání mládežnického hokejového klubu SK 1913 Prostějov najdete v tištěném vydání, které vychází v pondělí 16. května