V letošním roce se toho mnoho pozitivního opravdu neděje, ale jednou z nich je rozhodně návrat do starých kolejí, jak jsme je před začátkem koronaviru znali. Akcí v regionu probíhá nespočet a lidé si opět našli cestu za kulturou a zábavou, což je velmi důležité. V loňském létě, kdy většina opatření opadla byla situace poněkud odlišnější a návrat do společnosti nebyl takový, jaký vídáme nyní.

S tím, že se samotné akce daří souvisí i jejich nárust, který je jednoznačně znát a už se dá hovořit jako o době před covidem. Přes různé kulturní vystoupení, společenské akce až po sportovní aktivity jsme se tak zase vrátili do normálu. Pro člověka, který má o těchto akcích referovat je to často velká honička, ale rozhodně je to lepší náplň než v předchozích hluchých obdobích.

Čísla teď nyní sice zase rostou, ale pevně všichni doufáme a věříme, že na společenský život, děti a ani nikoho dalšího už to nebude mít takový vliv jako odstřižení od světa v posledních dvou letech, které byly ryzím trápením.