Zprvu hra na jednu bránu, pak naopak festival šancí na obou stranách. A nakonec větší radost na té držovické. Tým Držovic se pral o místo v čele tabulky a nakonec úspěšně. Na svém trávníku totiž ve 13. kole Přeboru OFS Prostějov-II. třídy zdolal po velkém boji Nezamyslice 2:0. „Držky“ byly většinu zápasu mírně lepší, ve dvou pasážích hry ale naopak hosté svého soupeře přehrávali. A nechybělo mnoho, aby utkání dopadlo zcela jinak.

Utkání začalo zostra. Hned v 5. minutě nastřelili hosté tyč. Ve 12. ale zahrozili Furmanets s Vymazalem, domácí hráč ale nakonec nestihl míč poslaný na druhou tyč. Po čtvrthodině hry naopak domácí museli vykopávat před dotírajícím Plevou. Osmnáctá minuta už přinesla branku a Držovice se ujaly vedení. Rychlou rozehrávku přetavil Viktor Šťastný s pomocí dorážejícího Hoduláka v první gól zápasu – 1:0. Čtyři minuty nato mohlo být srovnáno, chvíli se sami na bránu řítili Havlíček a Přikryl, návrat obrany jim ale znemožnil zakončení.

 

 

 

Přebor OFS Prostějov-II. třída - 13. kolo

Sokol Držovice

Haná Nezamyslice

2:0 (1:0)

Branky: 23. Hodulák, 80. Kolkop. Rozhodčí: Procházka – Vaca, Budaj. Bez žlutých karet. Diváků: 77.

Sestava Držovic: Pokorný – Hodulák, Fumanets, Šťastný, M. Valenta, S. Valenta, Srbený, D. Kolkop, P. Pospíšil, Zatloukal, Vymazal. Střídali: Oplt, Štěpánek, Budaj, Lošťák, Fürle. Trenér: Michal Štěpánek.

Sestava Nezamyslic: Dvořák – L. Král, Rus, Hájek, Stejkora, Otáhal, L. Navrátil, M. Přikryl, Pleva, Špička, Musil. Střídali: Svoboda, Havlíček, J. Král, Dostalík. Trenér: Tomáš Navrátil.