Na poslední chvíli se ještě snaží týmy Chance ligy před uzávěrkou přestupů sehnat dohromady hráče. V Přerově se rozhodli, že ještě do týmu přiberou hned dva členy. V obou případech se jedná o juniory, kteří by měli pomoci doplnit kádr – třeba v případě velké marodky.

Web přerovského hokejového klubu oznámil minulý týden příchod brankáře Marka Stuchlíka z Mladé Boleslavi a obránce Michala Bystroně z Vítkovic. Zatímco Stuchlík si v Boleslavi připsal velkou vytíženost a úspěšnost zákroků téměř 92 procent, Bystroň zase potvrdil, že umí nejen bránit, ale také útočit – zapsal už pět branek. Oba hráči mají devatenáct let. Pro Bystroně by se v případě naskočení za Přerov jednalo o premiéru mezi muži.

Příchody pak pro hokejovou veřejnost odůvodnil na webu přerovského klubu sportovní manažer oddílu Pavel Hanák. „Potřebovali jsme rozšířit náš kádr, abychom mohli reagovat na případné nemoci nebo zranění. Jsme rádi, že se nám hráče podařilo získat," uvedl. Během aktuální rozehrané sezóny zaznamenával Přerov v drtivé většině příchody hráčů. Jediným odchodem byla pauza od hokeje brankáře Michala Petráska.