Sokolovna v Čechovicích opět žila v klasickém termínu sportovním bálem, kdy se jednalo o premiéru v letošním roce, přičemž na programu je ještě jeden, který proběhne příští víkend. Zcela zaplněný sál i všechny prostory si pak užili společenský večer na jedničku. Pořádně roztančit to mohli i samotní fotbalisté, protože na uplynulý víkend dostali volno a využili jej pro utužení kolektivu.

„V letošním roce se jednalo o náš první sportovní ples a moc jsme si ho všichni zase v tradičním termínu užili. Zúčastnili se jej i všichni hráči našeho mužstva, za což jsme také rádi a opět se ukázalo, j

Mezi návštěvníky nechyběla řada místních i návštěvníku z nedalekých Domamyslic či Prostějova, přičemž pro některé se jednalo o setkání po delším čase. „Potkal jsem tu řadu známých, které jsem v poslední době neviděl a jsem rád, že jsem s nimi mohl zase prohodit pár slov. Na sportovní plesy v Čechovicích chodím pravidelně a vždy je tu skvělá atmosféra,“ pochvaloval si před Večerníkem návštěvník David.

V Čechovicích se vstupenky opět řešili online a místenka byla spojená i s večeří, o kterou se postarala restaurace Na Kovárně a návštěvníci měli možnost výběru ze tří jídel. Nejvíce si většina pochvalovala zvěřinové řízky a guláš. Nechyběla však ale i kuřecí kapsa s rýží a další, prostě každý si tak přišel na své. O skvělou atmosféru se pak postarala hudebním doprovodem kapela NOVIOS a DJ, který si svůj hudební výběr připravil v místním „pekle“.

Skrze sportovní ples dostali na víkend volno i fotbalisté Čechovic, kteří neabsolvovali žádný přátelský duel a mohli se tak na plese pobavit, čehož využil téměř kompletní kádr. „Řešili jsem to předem a plán takový i byl, takže žádné dohady nebo rozbroje kvůli plesu nebyli,“ přidal s úsměvem své stanovisko Sklenář.

Uznání se dostalo i sokolovně, která před pěti lety prošla rekonstrukcí a řada zúčastněných viděla její prostory od té doby poprvé. „Večer jsme si tak užili se vším všudy až do pozdních nočních hodin. Největší poděkování směřuje všem kolegům, kamarádům a známým, kteří se postarali o to, aby ples proběhnul v takto skvělém duchu,“ doplnil šéf fotbalistů.