Již brzy na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika, které vyjde v úterý 9. května, budete moci hlasovat v prvním semifinálovém kole naší velké soutěže „O NEJORIGINÁLNĚJŠÍ TABLO PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku“. Hlásit do soutěže se ovšem můžete už nyní, kdo bude rychlejší, má větší šanci na účast a získat některou z atraktivních cen. Stačí zaslat fotografii vašeho tabla doplněnou o jméno třídy a lokaci, kde je k vidění, na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

V celkem dvou semifinálových kolech se vám postupně představí dle našeho názoru dvanáct nejpovedenějších tabel a již co nevidět vám přineseme první semifinálovou šestici. Pak bude už jen na vás, abyste z nich zvolili to, které připadne nejzajímavější vám.

Hlasovat v prvním kole budete moci od úterý 9. května od 8.00 hodin až do soboty 13. května 2023 do 12.00 hodin, a to těmito způsoby:

1. prostřednictvím ankety na www.vecernikpv.cz, přičemž z každé IP adresy lze hlasovat jednou za dvě hodiny,

2. e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

3. na telefonním čísle 582 333 433

Výsledky prvního semifinálového kola zveřejníme v následujícím vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Do finálového kola postoupí vždy tři tabla s nejvyšším počtem hlasů.

Velké finále odstartuje v pondělí 15. května a hlasovat v něm budete moci celých 14 dní. Konečné výsledky budou známy v pondělí 29. května!