Hodně horké chvíle prožila osmdesátiletá seniorka na chodníku v Plumlovské ulici. Po srážce s mladičkou cyklistkou se její elektrický vozík stal neovladatelným a ona s ním vjela na silnici mezi auta. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

 

K neobvyklé nehodě došlo ve středu 12. dubna kolem patnácté hodiny poblíž prodejny nábytku Lachman. „Tatínek a za ním dvě děti projížděli na kole po chodníku. Holčička přitom nabourala kolem do mé maminky na invalidním vozíku. Lekla se a ujela, přičemž tatínek asi ani netušil, že se něco stalo. Jelikož se vozík stal neovladatelným, maminka vjela až do silnice mezi auta,“ popsala ve facebookové skupině Prostějov Bez Cenzury dramatické okamžiky paní Jana s tím, že elektrický invalidní vozík má polámané řízení a stal se nepojízdným. „Naše osmdesátiletá maminka je na něj ovšem odkázána. Na policii nám sdělili, že když viníci nehody ujeli, tak máme smůlu!“ dodala rozhořčeně žena, která prostřednictvím sociálních sítích hledala svědky střetu.

Zřejmě v tomto případě její výzva padla na úrodnou půdu, protože po několika hodinách svůj příspěvek stáhla. To by mohlo napovídat tomu, že se jí otec mladé cyklistky nakonec sám ozval… Nebo ne?