Již tuto sobotu se konají PIVNÍ SLAVNOSTI V KEMPU ŽRALOK, a to znamená jediné - spoust piva, jídla a skvělá muzika k tomu. Vystoupí například kapely Iron Maiden Moravia, Arrhythmia, Reflexy, Dark Gamballe a Vitacit. Pro děti je připraven doprovodný program, jako například skákací atrakce, malování na obličej, copánkování a další...

 

PROSTĚJOVSKÝ Večerník je tradičně mediálním partnerem této akce, a proto máme pro vás opět šanci, jak si udělat radost. Chcete se na akci dostat zcela ZDARMA? Hned pro pět z vás má totiž jedinečnou příležitost vyhrát dvě vstupenky. Stačí správně odpovědět na dnešní otázku a mít štěstí při losování.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

KDO JE POŘADATELEM PIVNÍCH SLAVNOSTÍ?

a) Spolek Plumlovských nadšenců

b) Spolek Plumlovských pivařů

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.     s heslem „PIVNÍ SLAVNOSTI“. Můžete nám také zavolat nebo zaslat SMS na telefonní číslo 608 960 042.

Na odpovědi čekáme v redakci do středy 9. srpna do 16:00 hodin. POZOR! NEZAPOMEŇTE UVÉST SVÉ TELEFONNÍ ČÍSLO. Výherce budeme následně kontaktovat.