Energetická krize z přelomu února a března loňského roku po ruské invazi na Ukrajinu spustila značné obavy nás všech ze zvládnutí situace a donutila domácnosti k výraznému omezení výdajů. Naštěstí přijatá opatření nejen v podobě zastropování cen, ale i úsporných opatření vedla ke stabilizaci.

Obavy z rostoucích nákladů v domácnostech ovšem přetrvávají. Společností totiž stále rezonuje otázka, jestli je energetická krize v Evropě zažehnaná, tuhá zima může být problém. I když jsou v poslední době zimy spíše mírnější, určitě nemůžeme předpovídat, jaké bude v lednu nebo únoru počasí. A tak šetříme a dáváme si větší pozor na spotřebu energií, mnozí oprášili kotle a kamna. Obecně jsme začali topit méně, snížili jsme svůj tepelný komfort. A protože se opět blíží chladné období, je čas se znovu podívat, jak na tom před zimou jsme. Právě proto se PROSTĚJOVSKÝ Večerník blíže podíval na následující téma, které jsme rozprostřeli hned na následující tři strany. Klienti vám pak nabízí hned několik variant řešení vaší situace tak, abyste doma měli teplo.

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & TOPNÁ SEZONA najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 2. října