Krajská liga mužů se už rozjela na plné obrátky a po dvojité dávce v důsledku státního svátku přijde tento týden na řadu už páté kolo. V něm se svěřenci kouče Janečka představí na domácí půdě a jejich soupeřem bude Blansko, proti němuž by si chtěli hokejisté připsat další vítězství a body do tabulky. Úvodní buly proběhne na prostějovském zimním stadionu tuto neděli 8. října od 17.00 hodin.

Celek z Blanska je pravidelným účastníkem soutěže a v loňském ročníku se umístil na šesté příčce, která zaručovala klidný střed tabulky. I v letošním roce zatím střídá lepší výsledky s těmi horšími. Je proto otázkou, v jakém rozpoložení dorazí do Prostějova.

Eskáčko má naopak plány hrát ve vrchních patrech tabulky a obzvláště v domácím prostředí nebude chtít ztrácet body proti žádnému ze soupeřů. Stejně jako při premiéře se dá očekávat, že i tentokrát bude mít kouč k dispozici velmi silný kádr a o favoritovi duelu by tak nemělo být pochyb. K tomu však budou hokejisté potřebovat i podporu fanoušků, doufají tak, že si jich v rámci nedělního podvečera najde cestu na stadion opravdu hodně.

Pokud stále nemáte jiné plány na 8. října, pak neváhejte a přijďte podpořit hokejisty v honbě za dalším bodovým ziskem.