Kulturní a společenský život v Určicích letos žil na plné obrátky, prosinec nevyjímaje. Už v pátek se v místní sokolovně představí další komediální pořad, tentokrát zábavná talk show ženské trojice hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Asterové a Lindy Finkové. Humorný večer začne od 19.00 hodin. Zda ještě budou k dispozici vstupenky, je dobré sledovat na webových stránkách obce.

 

„My už se těšíme moc, letos jsme tady měli zajímavé koncerty, ale i vydařené komedie a právě talk show. Teď nás tak čeká jedna z posledních akcí kalendářního roku. Věřím, že to bude večer plný humoru a zase se tak trochu odreagujeme od každodenních starostí,“ věří kulturní referentka obce Lenka Buřtová.

Ostatně po třech letech, které ovlivnil covid, to v této obci na Prostějovsku opravdu rozjeli ve velkém. V září tam vystoupil Ivo Šmoldas a na jaře se uskutečnil koncert Dalibora Jandy. V příštím roce budou chtít v podobném duchu pokračovat.

Vstupenek na tuto show už moc nezůstalo, ale jak prozradila místní kulturní referentka, je možné, že jich do oběhu půjde ještě více. „Nechtěli jsme stavět řady hned po pódiem, ale s tím, že zájem neutuchá, tak asi ještě budeme místa doplňovat. Určitě proto doporučuji sledovat stránky obce, kde se pro případné zájemce informace objeví,“ vzkazuje Buřtová.

 

KDY: PÁTEK 8. PROSINCE, 19:00 HODIN

KDE: SOKOLOVNA URČICE