Čtvrté pokračování tradičního seriálu FOTBAL EXTRA nám dá poprvé nahlédnout do soutěží pod hlavičkou Krajského fotbalového svazu Olomouckého kraje. Pochopitelně nemůže začít nikde jinde než v krajském přeboru, kde i letos bojuje kvarteto regionálních celků o co nejlepší umístění. Zatímco loni z toho byl u dvou celků boj o možný postup nahoru, letos to zatím vypadá spíše na starosti úplně jiného druhu. Ale je za námi teprve polovina soutěže, na jaře se ještě může řada věcí měnit.

Více než tři měsíce jste se mohli každý týden těšit na aktuální zpravodajství z dění na zelených trávnících od druhé nejvyšší soutěže až po nejnižší třídy. A právě teď nastal vhodný čas pro ohlédnutí. V průběhu zimy se tak můžete těšit na ohlasy všech regionálních zástupců. V aktuálním a příštím vydání si vezmeme na paškál nejvyšší krajskou soutěž, kde po postupu Kostelce i nadále figurují hned čtyři celky, staronovým klubem se po postupu staly Určice. V prvním díle se však konkrétněji zaměříme na dva výše postavené celky, a to ze severní části regionu. Lipová se zatím jako jediná drží v horní polovině tabulky a Konice díky výhře v posledním kole předběhla svého soka z Čechovic.

Po prvotním souhrnu mužských kategorií a žen, na které plynule navázala mládež, jsme se v prvním obsáhlejším ohlédnutí podívali za podzimem Kostelce v divizi, nyní už pokračujeme do další soutěže. Návrat ještě přijde v podobě fotbalistů Prostějova, na které se zaměříme v blízké době, vrátíme se k podzimu. Teď se však opět můžete těšit na hodnocení trenérů, redakční komentář, obsáhlé statistiky i rozhovory s vybranými hráči, které vám budeme opět týden co týden servírovat.

 

Pátý díl nové řady seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na působení Kostelce na Hané v divizi najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 11. prosince