Třináctka je pro někoho šťastné číslo, pro někoho zase takové, které přináší smůlu. Pro fotbalisty rezervy Kostelce, o nichž dnes bude řeč, však jde jednoznačně o první případ. Mužstvo ve své druhé sezóně mezi okresní elitou jasně ukazuje, že by s přesunem hlavního celku do divize mohlo pomýšlet na posun směrem nahoru. V současné situaci se to jeví i jako potřebné, protože okresní soutěž je pro případné náhradníky asi přeci jen málo.

Od konce podzimní části se můžete týden co týden těšit na ohlédnutí za podzimem, nepolevujeme ani po vhledu do krajských soutěží. O řadě momentů jsme vás již informovali nejednou i z přímých reportů, ale stále je co nabídnout. Už jsme vám tak stihli přinést souhrny všech mužských, ženských, ale i mládežnických kategorií, nyní se postupně zaobíráme všemi soutěžemi daleko podrobněji. Už jsme se tak ohlédli za premiérou Kostelce v divizi a dva díly jsme se věnovali krajskému přeboru, kde najdeme hned kvarteto účastníků z regionu. Následoval první vhled do I.A třídy, jedno číslo vyplnil zástupce druhé nejvyšší soutěže 1. SK Prostějov před startem zimní přípravy a stihli jsme už uzavřít i I.A třídu v Kralicích. Poslední tři díly jsme zacílili na I.B třídu, kde najdeme hned osm zástupců. Nyní se poprvé vnoříme do tajů okresního přeboru.  

A v rámci něj dostane prostor už podruhé v tomto seriálu Kostelec. Nepůjde však o partu kouče Lubomíra Keluce, ale trenéra Davida Pírka, který vede zdejší rezervu zatím více než uspokojivě, mužstvo pod jeho vedením neztratilo jediný bod. Dominantní výkony vystřídaly i spíše vyrovnané zápasy. I v nich si však dokázalo mužstvo poradit a stoprocentní bilance jistě stojí právě za zmíněné ohlédnutí.

 

13. díl fotbalu EXTRA najdete v tištěném vydání ze dne 12. února