Svátek všech zamilovaných se v letošním roce rozhodla podpořit i divadelní restaurace „Národ“, která si pro své návštěvníky připravila speciální menu, jež bude ve středu v podvečer servírovat. Páry se tak mohou těšit na čtyřchodové menu se speciální tematikou. Každý ze zájemců se však musí včas nahlásit a zarezervovat si své místo.

„Svátek zamilovaných se pomalu blíží, a proto vás srdečně zveme na naše Valentýnské menu. Den svatého Valentýna se slaví každoročně 14. února jako svátek lásky a náklonnosti. Je to den, kdy se tradičně posílají dárky, květiny, cukrovinky a pohlednice s tematikou stylizovaného srdce jako symbolu lásky. My jsme si tak pro vás připravili dárek, kterým bude romantická večeře. Strávit tento večer v divadelní restauraci jistě bude mít své kouzlo,“ zve všechny zájemce ředitelka Karin Konzbulová.

Čtyřchodové menu se skládá ze slavnostního přípitku, předkrmu, hlavního chodu a pokrmu, s romantickým nádechem. „Nezapomeňte si tedy na tento den rezervovat svůj stůl na telefonním čísle 603 413 351 nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Těší se na Vás kolektiv Divadelní restaurace v Národním domě,“ dodala Konzbulová.

 

KDY: STŘEDA 14. ÚNORA, 18:00 HODIN

KDE: DIVADELNÍ RESTAURACE, VOJÁČKOVO NÁMĚSTÍ 1, PROSTĚJOV