Pokud již nyní přemýšlíte a plánujete, který letní hudební festival navštívíte během letošní sezóny, nezapomeňte zajet v červenci do kempu Žralok v Plumlově. Již tradiční mezinárodní hudební festival, který jistě není třeba sáhodlouze představovat, s názvem Keltská noc Plumlov odstartuje svůj 21. ročník ve čtvrtek 18. července ve 13.00 hodin.

 

Ano, i letos bude festival třídenní, organizátoři připravili bohatý program na čtvrtek, pátek i sobotu. Program byl zveřejněn na webových stránkách festivalu v polovině února. A na co se můžete těšit?  Kromě oblíbených stálic domácí i zahraniční hudební scény, kterými jsou například Tomáš Kočko a orchestr, Hakka Muggies, Cisal Pipers z Itálie, Wolfarian, Celtica Pipes Rock a další, ani letos nemohou v Plumlově chybět, a to již po dvacáté, irští Sliotar z Dublinu. Radost budou mít určitě i příznivci kapely České srdce, protože právě tento koncert si budou moct užít v pátek 19. července od 17.00 hodin. V programu najdete také několik účinkujících, které na Keltské noci přivítáme letos poprvé: The Groggy Dogs ze Španělska, Loes Van Schaijk band (NL, IRL, CZ) a Irish Elements The Show (UK, IRL, SK).

Nebude samozřejmě chybět ani bohatý doprovodný program: keltský tábor s ukázkami řemesel, keltská kovárna, nejrůznější přednášky a workshopy. A výborné jídlo a pití již také neodmyslitelně patří k tomuto festivalu.

Další významnou novinkou je to, že letos máte možnost zakoupit vstupenky on-line již teď. Předprodej funguje od prosince, organizátoři tak vyhověli žádostem fanoušků, kteří chtěli svým blízkým nadělit právě vstupenku na tento festival pod stromeček.

Organizační tým Keltské noci se těší na setkání se všemi od 18. do 20. července v kempu Žralok v Plumlově.