Kulturní klub DUHA Prostějov vystavuje v prostorách nákupního centra Zlatá brána práce sochařky Sabiny Knetlové a malíře Iva Sumce.

I v této době se snaží pracovníci Kulturního klubu Duha udržet kulturu v Prostějově naživu. Výstavní program je aktuálně na několik měsíců přesunut do prostor druhého patra obchodního centra Zlatá brána, kde budou své práce od 30. dubna prezentovat Sabina Knetlová a Ivo Sumec.

Sochařka Sabina Knetlová (1996) je studentkou absolventského ročníku Ateliéru sochařství pod vedením Jaroslava Koléška na Fakultě umění v Ostravě. Ve své práci používá nejčastěji beton, který kombinuje s nalezenými materiály. Své práce představila například na výstavě „Dělník je smrtelný, práce je živá“ v Galerii výtvarného umění v Ostravě, nebo na výstavě „Přikázané uvolnění“, kterou představila Galerie Telegraph v Olomouci.

Malíř Ivo Sumec (1970) je asistent Ateliéru malby prof. Daniela Balabána akad. malíře. Ve své tvorbě se zabývá každodenní žitou realitou a obyčejnými věcmi, které na sebe nepoutají pozornost za každou cenu. Absolvoval mnoho skupinových i samostatných výstav, jak v České republice, tak v zahraničí.