Za dva a půl měsíce – přesně v sobotu 26. června – proběhne jubilejní 10. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře neregistrovaných PROSTĚJOV CUP 2021. Z probíhajících příprav na tuto velkou letní sportovní akci máme několik zajímavých aktualit.

„Na našich internetových stránkách www.prostejovcup.cz už bylo spuštěno přihlašování účastníků do turnaje, což okamžitě vyvolalo nemalý zájem ze strany tenistů, za který jsme samozřejmě velice rádi. Hlásí se přitom jak místní borci – například otec a syn Kadlecovi, Milan Kubeš s Martinem Šlamborem nebo Michal Šilhánek – tak hráči z okolí i úplně z daleka. Chybět nebude například vynikající dvojice favoritů Radim Janíček a Jan Duba či Radovan Světlík, kdysi člen třetí stovky světového žebříčku a vynikající deblista,“ prozradili Večerníku organizátoři PROSTĚJOV CUPU Martin „Krupa“ Krupička a Petr „Pupa“ Doseděl.

Tradičně exkluzivní podmínky všem aktérům (včetně super zázemí v krásném areálu TK Agrofert Prostějov) zajistí celá řada partnerů. Titulárním opět bude statutární město Prostějov, osobní záštitu znova převzali náměstek primátora Jiří Pospíšil a zastupitelka Božena Sekaninová. Generálními sponzory se navíc nedávno staly významné firmy Raclette, Neuklouzni a JS Phone.

„Pro účastníky našeho turnaje mám díky široké partnerské spolupráci samé skvělé zprávy. Kromě celodenního hraní špičkového výkonnostního tenisu je čeká zdarma pivo, velká sýrová Raclette party s krásnými hosteskami a také nově dohodnuté občerstvení prostějovské Palírny U Zeleného Stromu, jež bude mít v areálu svůj stánek. Všichni se tedy máme na co těšit, i když je jasné, že by to nikdo ze sportovců neměl ve vlastním zájmu s konzumací moc přehánět,“ zasmál se Krupička.

PROSTĚJOV CUP 2021, jehož je Večerník jako obvykle mediálním partnerem, prostě slibuje už s předstihem mimořádný zážitek!