Hurá, je to tady. Díky rozvolnění vládních opatření můžeme opět pokračovat v našem oblíbeném seriálu PROMĚNY IMAGE. Poslední díl jsme přitom zorganizovali v prosinci 2020, od té doby byli nuceni tento projekt pozastavit kvůli pandemii koronaviru a s ní souvisejícími vládními opatřeními. Teď snad máme zase na nějakou dobu volnou cestu a můžeme se opět zaměřit nejen na změnu vizáže, ale zapracovat na zdravém sebevědomí, splnit sen a rozzářit radostí nejedny oči, zároveň se jedná o zážitek na celý život. Neváhejte ani minutu a hlaste se!

 

Čeká vás den jako z pohádky. Je jedno, zda jste muž, či žena, je-li vám 16, 40 nebo 80 let. Jsme tu pro všechny věkové kategorie bez rozdílu a omezení. V už mnohých realizovaných proměnách jsme měnili vzhled mladých slečen i novopečených maminek, žen středního věku i zralých dam v pětasedmdesáti. Zacílili jsme i na několik mužů, partnery či manželské páry, s přehledem jsme vše zvládli. Nezáleží ani na místě bydliště, kromě zájemců z nejbližšího okolí jsme pozvali k proměně výherce ze Slovenska, z Prahy, Ostravy, Vyškova a mnoha dalších míst naší krásné země.

Není se čeho bát, čeká vás den jako ze snů, bude o vás vzorně postaráno. Užijete si spoustu péče, relaxace, ale také legrace. Nejdříve půjdeme společně vybrat nové outfity do RV FASHION, kde zároveň proběhne i módní poradenství, poté se přemístíme do Optiky Wagner a vybereme brýle, následně se o vás prvotřídně postará naše kosmetička ze Studia H a třešničkou na dortu bude změna účesu ve Vlassalonu. O fotografování a natáčení celého dne se postará Ivo Mynařík, to vše pod taktovkou Anety Křížové.

„PROMĚNA IMAGE je oživením nejen pro naše noviny, ale také pro tým našich profesionálů i výherce. Vše vždy probíhá za pohodové atmosféry a nálady, je to trochu jiná práce než denní rutina, na kterou jsme všichni zvyklí. Má to jinou energii, dynamiku a náboj. Ti, kteří s námi proměnou v uplynulých 5 letech prošli, určitě vědí, o čem mluvím. Společně s mým týmem se moc těšíme na to, až po tolika měsících pauzy konečně uděláme radost dalšímu z vás. Věřte, že je o co stát, čeká vás ojedinělý zážitek,“ vyzvala s entusiasmem jí vlastním všechny zájemce patronka projektu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Své přihlášky zasílejte do 26. května na e-mail NÁMĚTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., přiložte fotografii celé postavy a tváře, důvod, proč se hlásíte, odkud jste a telefonický kontakt. Do předmětu e-mailu napište „PROMĚNA IMAGE“.

Možná jste to právě vy, na koho se usměje štěstí a začne novou životní etapu s novým vzhledem. Těšíme se na vás!