Nikdy nevíte, kde se s touhle dívkou setkáte! Devatenáctiletá Tereza Žáková hýří aktivitou na všech frontách. Čerstvá semifinalistka prestižní Miss ČR byla po úspěšné maturitě na prostějovské „reálce“ přijata na vysokou školu a dál sní svůj sen stát se zubařkou či dětskou lékařkou. Kromě toho však jako dobrovolnice pomáhá v očkovacím centru v „Kasku“ a aby toho nebylo málo, tak chystá soutěž krásy ve Šmoulíkově, kde dlouhodobě pracovala jako brigádnice. Chce přitom využít svých bohatých zkušeností z obdobných klání, které dle ní nejsou ani tak o soupeření, jako spíše o zábavě.

 

S Terezou Žákovou se čtenáři Večerníku setkali už loni na podzim díky jejímu úspěchu v soutěži Miss OK, kde se jí v konkurenci dívek z celé ČR podařilo získat titul Miss OK Face. V jejím případě to však nebyla první podobná zkušenost. Už v deseti letech ze druhého místa postoupila do finále Dívky a princezny České republiky a další úspěchy následovaly. Nedávno se jí podařilo uspět v prestižní Miss České republiky.

„Prošla jsem vstupními on-line castingy, načež mě čekala výběrová kola, která už probíhala osobně. Začátkem června jsem se dozvěděla, že jsem se dostala do semifinále této soutěže,“ prozradila Večerníku Tereza Žáková, která podobné soutěže má skutečně ráda. I proto nyní dělá vše pro to, aby je přiblížila i začínajícím modelům a modelkám. „Rozhodla jsem se uspořádat soutěž miniMISS a miniMISSák Šmoulíkov. Akce by se měla konat 4. září v dětském centru Šmoulíkov. Nyní již přijímáme přihlášky a přitom se řídíme heslem ‚Čím více účastníků, tím více legrace‘,“ prozradila Tereza Žáková. 

Případní zájemci se mohou hlásit na facebookových stránkách Šmoulíkov, kde je už nyní vyvěšena událost s více informacemi. Dále také na Instagramu @smoulikov. S případnými dotazy se mohou soutěžící obrátit na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. „Klidně mě také mohou kontaktovat na mém Facebooku či Instagramu,“ vzkazuje Žáková.