Nemáte na sobotní odpoledne program pro vaše ratolesti? Zkuste navštívit fotbalový areál ve Zdětíně, kde se koná další ročník olympiády dětí a mládeže pořádaný místním Sokolem ve spolupráci obce a místních podnikatelů. Všechny zúčastněné děti se mohou těšit na řádnou dávku pohybu v rámci soutěží a také hodnotné odměny pro všechny registrované. Mimo to si na své přijdou i rodiče a fanoušci, na které bude čekat bohaté občerstvení.

Ve Zdětíne je už na olympiádu vše přichystáno. „Určitě bych chtěl všechny srdečně pozvat, aby se v sobotu odpoledne přišli pobavit do Zdětína. Pro děti už máme připravené disciplíny a také bohaté občerstvení. A na všechny účastníky už čekají hezké ceny,“ nastínil hlavní organizátor akce Tomáš Kučera.

Soutěžících už je nyní přihlášeno více než sto. Nechybí mezi nimi děti z blízkého okolí, ale také například z Brna či Jeseníků. Této akce se účastní i dětské domovy. „Zájem ze strany dětí mě velmi těší, je vidět, že jim dlouho upíraný pohyb chybí. Jen bych chtěl ještě připomenout, že se žádné startovné neplatí, je však nutná předchozí registrace přes mou osobu ať už telefonicky, nebo e-mailem. V den konání akce už totiž registraci nemohu slíbit, protože organizace disciplín bude dána dopředu,“ doplnil Kučera.