Večerník vám od tohoto týdne přináší další ze soutěží, jejímž patronem se tentokrát stal vysokoškolský učitel Petr Sokol. Ten vás láká na pořádnou večeři v Národním domě v Prostějově. A to by byla škoda nevyužít!


Soutěž s jednoduchými pravidly bude probíhat na stránkách Večerníku od 23. srpna do 27. září. Vždy nejprve zveřejníme otázku či zadaný úkol, na vás bude najít tu správnou odpověď, případně celé řešení. Z osudí pak po každém z klání vylosujeme jednoho šťastlivce, kterého následně zveřejníme.

1. ANKETNÍ OTÁZKA ZNÍ:
KOHO BYSTE VOLILI ZA NÁRODNÍHO PTÁKA ČESKÉ REPUBLIKY?

Cesta k výhře je tentokrát opravdu jednoduchá. Jak už ve večerníku uvedl lídr koalice Spolu na Prostějovsku - vysokoškolský učitel Petr Sokol, chce tato koalice mimo jiné vybrat národního ptáka jako nový symbol naší země.
Napište do redakce, jaký druh ptáka byste vybrali! Výsledky budou zveřejněny v přespříštím čísle, a hlavně jeden z hlasujících bude vylosován a získá od Petra Sokola vícechodové menu v Národním domě pro dvě osoby.

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „SOKOL“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.
Na odpovědi čekáme v redakci do středy 1. září, 12:00 hodin. Jména výherců budou uveřejněna ve vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 35/2021, které vychází 6. září, kde také najdete druhou soutěžní otázku.
Výherci budou následně kontaktování, proto nezapomínejte uvádět svá telefonní čísla.