Ples v září? Proč ne! Už tento pátek, 3. září se od 17:00, se na Paloučku před Sklubem uskuteční první ročník open air edice The Plesu v trávě. Jedná se o příjemnou taneční událost pod otevřeným nebem, která v sobě snoubí tradiční ples s venkovní slavností, kde o zajímavý program nebude nouze.

Pořadatelé lákají na jednoho z prvních účastníků taneční soutěže StarDance Jana Halíře, který za doprovodu mladých muzikantů a muzikantek z olomoucké New Street Band roztančí každého zúčastněného. Svůj talent na této akci předvede také vítězka elitní kategorie žen Czech pole championship z olomoucké Tanceláře a sílu lidského těla zde dají na obdiv pánové při workoutovém vystoupení. Že by to bylo vše? Stále ne! Příjemnou atmosféru na Paloučku dokreslí talentovaný harmonikář s trumpetistou, které si návštěvníci budou moci poslechnout, zatímco budou své chuťové pohárky uspokojovat pokrmy a nápoji z Kozlovny či Sklubu.

Myšleno je přitom i na komfort tanečníků. Tančit se nebude na trávě, jak by z názvu mohlo být pochopeno, ale na velkém tanečním parketu. A protože je počasí v záři nevyzpytatelné, organizátoři zajistili v případě jeho nepřízně vnitřní prostory Sklubu. Na parketu tak máte šanci zazářit za jakéhokoliv počasí!

Buďte u zrodu nové olomoucké tradice a zajistěte si vstupenky s předstihem https://theples.cz/vstupenky/, případně v den konání akce na místě.