Geniální nápad! Snoubenci ze Slovenska Janka a Peter pracující pro společnost Jump tandem v Prostějově se rozhodli říct si své manželské ano v letadle. Společně s nimi pak ve stroji L410 vystoupali do výšky 4 600 metrů i oddávající radní Miloš Sklenka a matrikářka prostějovského magistrátu Jana Holubková. A Večerník měl exkluzivní možnost být rovněž u toho!

Po obřadu ve stísněných prostorách letadla pak novomanželé společně se svými kolegy parašutisty i radním Sklenkou vyskočili z letadla. Pro Janku a Petera to byla vlastně první svatební „cesta“... Fotogalerii a videoreportáž najdete již zítra na www.vecernikopv.cz!

 

Sobotní podvečer na prostějovském letišti si za svůj svatební den vybrala sympatická dvojice ze Slovenska Janka a Peter. „Svatba v letadle ve velké výšce byla pro nás jednoduchou volbou. Takhle jsme to oba chtěli. Pracujeme zde v Prostějově pro společnost Jump tandem zabezpečující letecký provoz a vše, co souvisí s parašutismem. My jsme se s Jankou ostatně poznali tady na letišti a skáčeme spolu.

Nechtěli jsme klasickou velkou svatbu, jen takovou neformální s kamarády. Chceme si to užít a moc se těším na naši první svatební cestu. Tou bude seskok z výšky přes čtyři tisíce metrů,“ prozradil Večerníku těsně před nástupem do letadla sympatický Slovák Peter.