A jde se na to! Už tento pátek 8. října se úderem čtrnácté hodiny otevřou volební místnosti, které se tradičně zavřou ve dvaadvacet hodin. Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky budou následně pokračovat i v sobotu 9. října a to od 8.00 do 14.00 hodin. Pak bude jasno!

Karty jsou už víceméně rozdané, kandidující politické strany, hnutí či narychlo nebo účelově vytvořené koalice naslibovaly, co mohly, a je teď už pouze na nás voličích, komu uvěříme. A následně dáme svůj hlas.

Očekává se poměrně vysoká volební účast, hlasování může být velice napínavé a samotné sčítání veskrze dramatické až do poslední obce. A rovněž zajímavé pro našince, neboť na předních místech kandidátních listin je hned několik Prostějovanů. Dáme jim šanci, aby na příští čtyři roky usedli do poslaneckých lavic? To bychom určitě měli!

PROSTĚJOVSKÝ Večerník bude u toho nejdůležitějšího dění ve volebních místnostech a z parlamentních voleb přinese v následujícím vydání podrobnou reportáž a pochopitelně detailní výsledky. Ty ostatně najdete už v sobotním podvečeru na www.vecernikpv.cz!

 

 

 

Předvolební sevis VOLBY 2021 je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 4. října, jako speciální příloha