Nepříjemné okamžiky zažili pracovníci prodejny ve Vrahovické ulici předminulý pátek 10. prosince ve večerních hodinách. Do prodejny vtrhl totálně opilý muž, který začal okamžitě vyhrožovat sebevraždou. Ostraha přivolala policii a na místo se brzy sjelo hned několik hlídek. Domnělý sebevrah skončil na záchytce.

 

Kolemjdoucí předminulý páteční večer upozornilo hned několik policejních vozidel se zapnutými majáky, že se u prodejny v blízkosti železničního přejezdu ve Vrahovické ulici děje něco zvláštního.

„V uvedený den po devatenácté hodině jsme přijali od pracovníků ostrahy prodejny oznámení o muži, který vykřikoval, že si sáhne na život. Na místě hlídka zjistila, že se jedná o jednapadesátiletého muže, který byl pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal 2,64 promile. Policistům opakoval, že chce ukončit život. Hlídka proto na místo přivolala záchrannou službu, kdy lékař rozhodl o převozu muže na protialkoholní záchytnou stanici a k následnému dalšímu vyšetření,“ popsala Večerníku Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Podle některých svědků ale zmíněný policejní zásah mohl mít i jiný podtext. „Kromě běžných služebních aut policie tu byla i dodávka, ze které vyskákalo šest po zuby ozbrojených policistů. Zatkli snad nějakého muže a předtím mu prohledali auto. Prý u něho našli spoustu drog,“ svěřil se Večerníku muž, který si nepřál být jmenován. Vývoj případu budeme tedy i nadále sledovat.