Náročný týden mají za sebou týmy SK Prostějov 1913. Následující program? Odpočinek, vánoční svátky, turnaje a zápasy. Některé si ale na utkání počkají až do nového roku.

Junioři odehráli tři zápasy a ani z jednoho nevyšli jako vítězové. Ve středu 15. prosince padli doma s Valašským Meziříčím 2:5, v pátek neuspěli ve Znojmě 5:6 a v neděli schytali šest branek ne ledě Třebíče 1:6. Další zápasy čekají prostějovskou juniorku až v novém roce. V pátek 7. ledna vyjede do Kroměříže. To dorost odehrál v sobotu v Orlové jen jedno soutěžní utkání. Z venkovního utkání po prohře 2:8 ale vyšel s prázdnou. Další zápas jej čeká také až v roce 2022, kdy 8. ledna jede na led HCM Warriors Brno. Starší žáci ani v minulých sedmi dnech neměli žádné ligové utkání. Ligové utkání v rámci začínající nadstavbové části čeká starší žáky až 6. ledna. Předtím si ale zpestří čekání turnajem, který se hraje 28. prosince.

Mladší žáci A a B měli bratrský souboj, jelikož se střetli hned v prvním kole nadstavbové části. V sobotu 18. prosince patřil prostějovský stadion „béčku“, které porazilo první prostějovský tým mladších žáků 7:2. Mladší žáci si také mezi svátky zahrají vánoční turnaj, ten je čeká 27. a 28. prosince v Hodoníně.