Dramatické okamžiky se odehrály v rodinném domě v Brodku u Prostějova, v němž se předminulou neděli do sebe pustili otec se synem. Mladší z nich měl při fyzické potyčce navrch a vlastního tátu zranil. Spor vyvrcholil kousnutím do ucha!

„V neděli 19. prosince večer přešla slovní hádka mezi otcem a synem v Brodku u Prostějova ve fyzické napadení. S ohledem na věk měl syn navrch a několikrát udeřil protivníka pěstí do oblasti hrudníku. Napadení pak završil kousnutím do ucha. Již v době, kdy docházelo k napadení, jsme byli požádáni o součinnost a hlídka na místo dorazila během několika minut,“ informovala Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Jak policisté na místě zjistili, oba muži byli pod vlivem alkoholu. „Starší z nich nadýchal 1,66 a jeho syn 2,29 promile alkoholu. Zraněný nevyžádal vyšetření za strany lékaře a uvedl, že ho zranění nijak neovlivňuje v jeho běžném způsobu života,“ shrnula Zajícová s tím, že případ policisté zaevidovali jako přestupek proti občanskému soužití a dál ho bude řešit příslušný správní orgán.