Druhé utkání v rámci letošní Zimní Tipsport ligy čeká na fotbalisty Prostějova ve středu, kdy se v areálu Visla v Ostravě představí proti poslednímu celku nejvyšší fotbalové soutěže z Karviné. Zda ovládne eskáčko i druhý zápas skupiny po skalpu Baníku, bude jasné krátce po obědě, protože utkání startuje stejně jako první duel v 10.30 hodin.

Zimní příprava je už v plném proudu a s ní přicházejí i první přípravné duely. V tom prvním si dokázali svěřenci kouče Šmejkala poradit s Baníkem, takže i do souboje s Karvinou půjdou jistě plní sebevědomí. „Výhra nám určitě pomohla, navíc jsme udrželi i čisté konto, tak pevně věřím, že i nadále se nám bude dařit držet pokynů trenéra a že se výsledky dostaví,“ hlásil střelec úvodního zápasu Bartolomeu.

Středeční soupeř z Karviné má za sebou už dva zápasy a skupina pro něj utkáním s Prostějovem končí. V prvním duelu nestačili hráči na Baník a prohráli 5:2, ve druhém si ale spravili chuť proti Pardubicím. Středeční souboj tak hodně napoví i o tom, jak skupina C dopadne. „Chceme hlavně, abychom i nadále dokázali vytvářet situace, které nyní na trénincích nacvičujeme, a postupně je dostávali pod kůži. Vítězství samozřejmě vždy potěší, ale na lámání chleba přijde až v průběhu sezóny, nyní to bereme hlavně jako přípravu,“ shodují se trenéři i hráči.